Happy Valentines Day! 'Ολες οι λεπτομέρειες για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου...

Νικολέττα Ράλλη
Happy Valentines Day! 'Ολες οι λεπτομέρειες για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου...

Για έσενα και μόνο για εσένα που είσαι single!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζετε σήμερα και αύριο και εχθές! Χρόνια πολλά σε εσάς που έχετε βρει των άντρα των ονείρων σας, χρόνια πολλά και σε εσάς που τον ψάχνετε ή τον περιμένετε ακόμα! Χρόνια πολλά σε εσάς που είστε ερωτευμένες με την ίδια την ζωή, με αυτά που ζείτε καθημερινά, με τις μυρωδιές της φύσης και που μια μαγική εικόνα σας κάνει να δακρύζετε ή να χαμογελάτε από συγκίνηση! Χρόνια πολλά σε εσάς που δεν θέλετε τον έρωτα αυτήν την περίοδο στην ζωή σας και που προτιμάτε να περάσετε μια περίοδο αποτοξίνωσης από ό,τι σας δημιουργεί συγκινήσεις, έτσι ώστε να είσαστε απόλυτα σίγουρες όταν θα έρθει το «10» το καλό...

Τι να σας γράψω σήμερα; Με τι να ασχοληθώ; Ένα πουλάκι εδώ στο Queen.gr μου είπε να γράψω κάτι του τύπου “Αγίου Βαλεντινου και εσυ single”, μιας και είμαι η μόνη ανύπαντρη από τις bloggers μας! Πριν φτάσω, λοιπόν, σε εκείνα τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα για να σπαταλήσετε ρομαντικά τον χρόνο σας, αυτή την τόσο ρομαντική ημέρα, να μοιραστώ μαζί σας την εξής ιστορία...

Πέρυσι τέτοια μέρα, ήμουνα στην Θεσσαλονίκη και στην πανέμορφη αυτή δεύτερή μου πόλη, το «ζούνε» πολύ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στολισμένα τα πάντα! Από καφετέριες, καταστήματα μέχρι και περίπτερα. Όπου πήγαινα μου έκαναν δώρο και κάτι, από κεράσματα μέχρι μπαλόνια και καρδιές. Γενικότερα πολύ κόκκινο και πολύ ροζ παντού. Περιττό να σας πω ότι η μέρα εκείνη είχε καταλήξει με την τότε συνεργάτιδα μου Σοφία Τουντουρή, σε ένα ουζερί να τρώμε κεφτέδες. Τα περάσαμε φανταστικά!

IMG 5927

Δεν θα μπω στην διαδικασία να αρχίσω να κοροϊδεύω την ημέρα αυτή και σε καμία περίπτωση να σας την αφορήσω ή να σας πω, πώς να πάτε ενάντια στο κατεστημένο. Θα σας πω πράγματα που εάν είστε ελεύθερη, αξίζει η μέρα αυτή να είναι η αφορμή για να ομορφύνει ακόμα πιο πολύ η ζωή σας! Έχουμε και λέμε:

1. Γεμίστε το σπίτι σας με λουλούδια. Λουλούδια όμως που να μυρίζουν υπέροχα. Μην ξοδέψετε πολλά χρήματα, άλλωστε μην ξεχνάτε ότι σήμερα είναι Τετάρτη και έχει και λαϊκή!

6f2cdae2ecba6ff84cd7e1986130f163 wild flowers pretty flowers

2. Βάλτε μουσική. Αναζητείστε στο YouTube κάποιο κανάλι με ερωτικά τραγούδια back to back ή απλά πατήστε εδώ (Έκπληξη!)

3. Εννοείτε ότι μπορείτε να καλέσετε από μια έως και περισσότερες φίλες στο σπίτι για να το ζήσετε μαζί. Απαραίτητη προϋπόθεση, να δείτε αυτό «Έκπληξη Νο1» ή αυτό «Έκπληξη Νο2».

4. Μην παραλείψετε το menu της ημέρας! Θα σας πρότεινα να μαγειρέψετε από το να παραγγείλετε. Μια ωραία σπαγγέτι με κόκκινη σάλτσα και κεφτέδες (βρες την συνταγή εδώ). Να την συνοδεύσετε, επίσης, με μια ωραία πράσινη σαλάτα και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

5. Για το τέλος έχω να σας προτείνω και κάτι εντελώς διαφορετικό. Εάν εξαιρέσουμε το φαγητό, να μην κάνετε απολύτως τίποτα από όλα τα παραπάνω. Γιατί; Γιατί έτσι! Ό,τι θέλετε εσείς!

Happy Valentines Day ♥️