Τι δεν μπορούμε με τίποτα να αντέξουμε σε έναν άντρα...

Νικολέττα Ράλλη
Τι δεν μπορούμε με τίποτα να αντέξουμε σε έναν άντρα...

Ένα άρθρο για άντρες αναγνώστες μέσα από το Queen.gr

Καλημέρα σε όλους εσάς, που είστε ακομπλεξάριστοι άντρες και ρίχνετε πού και πού και καμία μάτια σε ένα γυναικείο site, που πιστέψτε με μόνο καλό θα σας κάνει. Εάν είσαι πάλι νέος σε αυτό το σπορ, καλωσόρισες!

Το σημερινό μου άρθρο, απευθύνεται σε εσένα άντρα αναγνώστη και αφορά εκείνα τα πράγματα που εμείς οι γυναίκες δεν μπορούμε με τίποτα να αντέξουμε και που ίσως εσύ είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις ή να βελτιώσεις μέχρι κάποιο βαθμό. Είμαι σίγουρη, ότι διαβάζοντάς τα, λίγο πολύ θα συμφωνήσεις μαζί μου και ακόμα και να μην μου το παραδεχτείς, εφόσον δεν είσαι κολλητός μου ή κάποιος οικείος μου, θέλω να σου πω ότι χαίρομαι πολύ για αυτό.

Καλή ανάγνωση!

Τι δεν μπορούμε με τίποτα να αντέξουμε σε έναν άντρα... Σε σένα μιλάω

Να μιλάς πολύ

Μια γυναίκα που μιλάει πολύ, μα παρά πολύ, μπορεί να θεωρηθεί από κουραστική έως φλύαρη και επανειλημμένα, μας έχει κολλήσει η ρετσινιά πως πολλές το κάνουμε αυτό. Όπως και να έχει όμως, σε μια γυναίκα η οποία μπορεί να έχει την χάρη, αλλά και μια γλυκιά φωνή δε θα φανεί απαραίτητα τόσο άσχημο. Φανταστείτε τώρα έναν άντρα, να μην βάζει γλώσσα μέσα και να μιλάει. Να μιλάει σε σημείο που πραγματικά να μην σας έρχεται καν η έντολη, για το τι λέει. Εξαιρούνται οι άντρες με φωνή «Αιμίλιου Χειλάκη» που μας κάνουν κατάθεση ψυχής ή μας λένε «παραμύθια».

Να εισαι υπερβολικά εκφραστικός

Θα γίνω λίγο πιο συγκεκριμένη στην περιγραφή, αν και στην πραγματικότητα θα ήθελα να ανεβάσω κάποιο σχετικό βίντεο. Ένας άντρας που μιλάει και ταυτόχρονα κουνάει με υπερβολικά έντονο τρόπο τα χέρια του (σα να διώχνει μέλισσες), κάπως λίγο μας ξενερώνει. Μη παρακαλώ σας μη, εκτός και εάν είστε ο Γκας από την σειρά LOVE (φανταστική σειρά) που είναι τόσο ευφυής που όλα του επιτρέπονται!

Love Gus

Να είσαι τσιγκούνης

Εδώ τι να πω.. Το λένε και οι παλιοί «Τσιγκούνης στην τσέπη, τσιγκούνης και στα συναισθήματα». Και να ξέρετε ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν εννοούν τσιγκούνη τον άντρα που δεν τις κερνά, αλλά αυτόν που δεν θα αφήσει tips και που μπορεί να κάνει ζημιά μόνο για εμάς και στους υπόλοιπους ανθρώπους, ούτε τσίχλα.

Να ροχαλίζεις

Ειναι αιτία χωρισμού. Όσο ερωτευμένες μπορεί να είμαστε μαζί σας, ένας άντρας που ροχαλίζει, προκαλεί σε όλες μας το ίδιο συναίσθημα που θελουμε να κάνουμε πράξη: Να σας κλωτσήσουμε με δύναμη από το κρεβάτι. Είναι ανυπόφορη κατάσταση και μπορεί να φέρει τεράστια νεύρα, διότι ως γνωστό η έλλειψη ενός καλού ύπνου (και για τις δυο πλευρές) τα προκαλεί.

iStock 000026537154 Large

Να γκρινιάζεις

Είναι παρόμοιο με το να μιλάς πολύ. Εσείς δεν λέτε ότι η γκρίνια είναι γυναικείο χαρακτηριστικό; ΧΑ ΧΑ ΧΑ (με κεφαλαία). Σαν το μπούρου μπούρου του άντρα με στραβωμένα μούτρα, νομίζω δεν υπάρχει χειρότερη εικόνα. Ειδικά όταν δεν έχει καμία αφορμή και κανένα λόγο.

Να τραβάς selfies με χειλάκια κτλ

Απαππαπαπα! Πιστεύω ότι εάν γνωρίσω κάποιον και ψάξω λίγο το Ίνσταγκράμ του και βρω τέτοιες φωτός, δεν θα έχει καμία, μα καμία ελπίδα για κάποιο ραντεβού. Εξαιρούνται οι selfies που θέλετε να δείξετε κάτι πίσω σας ή πάνω σας πχ. ένα σκυλάκι, ένα κτίριο, μια παραλία κτλ. Αλλά τα σουφρωμενα σας χείλη, ποτέ και για κανένα λόγο!

Με αγάπη!