Απόκτησε το σώμα που ονειρεύεσαι, πριν την παραλία!

Νικολέττα Ράλλη
Απόκτησε το σώμα που ονειρεύεσαι, πριν την παραλία!

Σου έχω το μυστικό για να καταπολεμήσεις το τοπικό πάχος!

 

Καλημέρα κορίτσια μου!

Εύχομαι να είχατε υπέροχες διακοπές το Πάσχα, να περάσατε αξέχαστα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και εννοείτε να φάγατε νοστιμιές που μόνο εδώ στην Ελλάδα μέσα από τα έθιμα μας, μπορούμε να απολαμβάνουμε που και που.

Όχι! Αυτό δεν θα είναι ακόμα ένα άρθρο για το πως θα χάσετε τα κιλά του Πάσχα, αλλά το πρώτο από πολλά άρθρα που θα ακολουθήσουν για το πώς ανάλογα και με τις μέρες που μας απομένουν, για την περίοδο του μπικίνι, για το πως θα αποκτήσετε την σιλουέτα που ονειρεύεστε.

Σήμερα θα σας παρουσιάσω τα δύο νέα προϊόντα της σειράς Somatoline Cosmetic, τα οποία και θεωρώ είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε για άμεσα αποτελεσματικό αδυνάτισμα.

Το πρώτο είναι το Somatoline Cosmetic Αδυνάτισμα 7 Νύχτες Εντατικό Fresh Gel, το οποίο και είναι και το αγαπημένο μου. Ο λόγος είναι κυρίως επειδή κατά τη διάρκεια της νύχτας λειτουργεί, ενώ εσύ κοιμάσαι.

Η μέγιστη αδυνατιστική αποτελεσματικότητα έως και 1,6 εκ. σε μόνο 7 νύχτες, αλλά και διπλάσια αποτελεσματικότητα σε 4 εβδομάδες είναι κάποια από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

Έχει τριπλή αδυνατιστική δράση: λιπολυτική, αποσυμφορητική και αντισυσσωρευτική, με άρωμα θαλάσσης (για εμένα είναι πολύ σημαντικό το άρωμα) που αφήνει μία υπέροχη αίσθηση δροσιάς στο δέρμα. Ένα απαλό μασάζ στα επίμαχα σημεία (γοφοί, μηροί, περιφέρεια της μέσης) για αποτελεσματικό και ευχάριστο αδυνάτισμα κάθε βράδυ και θα με θυμηθείτε!

nikoletta adunatisma 2

Το δεύτερο προϊόν είναι το Somatoline Cosmetic Natural Gel Αδυνατίσματος. Το 95% των συστατικών του είναι φυσικής προέλευσης. Ανάμεσα σε αυτά, είναι το ροζ πιπέρι, που για εσάς που γνωρίζεται από προϊόντα, ξέρετε ότι είναι εκείνο το μαγικό συστατικό, που βοηθά άμεσα στη μείωση του τοπικού πάχους, αλλά και στην αποσυμφόρηση των περιττών υγρών. Χρησιμοποιώντας το για 4 εβδομάδες, θα δείτε ορατή μείωση της περιφέρειας έως και 3,1 εκ. στο επίπεδο των γοφών, ενώ μειώνει το συσσωρευμένο τοπικό πάχος έως και 53% στο επίπεδο των μηρών.

ralli adunatisma 3

Περιμένω τις εντυπώσεις σας! Τα ξαναλέμε πολύ σύντομα με περισσότερα νέα και επαναστατικές λύσεις για ιδανική σιλουέτα!

Τα φιλιά μου