Φύγαμε για ΙΚΕΑ... τώρα: Οι "Γεύσεις του Τόπου μας" βρίσκονται στην Αθήνα!

Φύγαμε για ΙΚΕΑ... τώρα: Οι "Γεύσεις του Τόπου μας" βρίσκονται στην Αθήνα!

Σήμερα και αύριο, ραντεβού στο πάρκινγκ της ΙΚΕΑ στο Αεροδρόμιο για το πιο yummy event! 

Οι «Γεύσεις του τόπου μας» επιτέλους έρχονται και στην Αθήνα, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS!


Στο πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου, ο Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύει με τα αγαπημένα του τοπικά προϊόντα ενώ αύριο Σάββατο 23 Μαΐου, περνάει την... κουτάλα στον αγαπημένο μας Δημήτρη Σκαρμούτσο που θα βάλει τη δική του μαγειρική σφραγίδα στο event.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τοπικοί παραγωγοί θα εκθέσουν ξεχωριστά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, όπως ζυμαρικά, σάλτσες, μπάρες δημητριακών, βότανα, μπαχαρικά, θαλασσινά, κρασί, τσίπουρο, γλυκά και οι διάσημοι σεφ θα ετοιμάσουν, με αυτά, μοναδικές τοπικές γεύσεις. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσετε και να γνωρίσετε τους τοπικούς παραγωγούς, αλλά και να δοκιμάσετε τα εξαιρετικά εδέσματα των δύο chef! Επίσης, όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και κληρωθεί, θα μαγειρέψουν υπό την καθοδήγηση των έμπειρων σεφ, στα ειδικά διαμορφωμένα "Εργαστήρια Γεύσεων".


Η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποιεί παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, από το Σάββατο 23 Μαΐου, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής της Αττικής με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την αντίστοιχη παράλληλη δράση των εκδηλώσεων «Γεύσεις του Τόπου μας» στη Λάρισα, τα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκαν το 2014, η ΙΚΕΑ διέθεσε είδη αξίας 26.000€.

Εμείς αύριο θα είμαστε εκεί!



Ώρες εκδήλωσης
Παρασκευή 22/5/15: 10:30 έως 20:00 & Σάββατο 23/5/15: 10:30 έως 18:30