Αυτά είναι τα πιο δροσιστικά cocktails που μπορείς να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι

Ερμιόνη Σαρρή
Αυτά είναι τα πιο δροσιστικά cocktails που μπορείς να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι

Πώς αλλιώς θα επιβιώσεις στην Αθήνα μέχρι να έρθει η μέρα των διακοπών;

O Ιούλιος είναι πλέον εδώ και οι υποχρεώσεις ακόμα τρέχουν. Ποιο νησί και ποια παραλία; Η άδεια αργεί αρκετά οπότε προσπαθείς να περάσεις καλά και εντός πόλης. Από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου εξομολογηθώ πως ακόμα και μακριά από αμμουδιές και κοχύλια είναι φανταστικά. Τα απογεύματα και τα βράδια σου μπορείς να τα εκμεταλλευτείς μαζί με καλή παρέα και έτσι να γεμίσετε το καλοκαίρι σας με άφθονες στιγμές γέλιου σε κάποια ταράτσα της Αθήνας.

Εγώ με τα υπόλοιπα κορίτσια του Queen.gr έχουμε ξεκινήσει ήδη να το κάνουμε. Με το που σχολάμε, ανακαλύπτουμε νέα καλοκαιρινά στέκια δίπλα στο γραφείο δοκιμάζοντας δροσιστικά cocktails.

Την προηγούμενη εβδομάδα δοκιμάσαμε τα νέα cocktails του wagamama στην ταράτσα του Golden Hall και το δίλημμα ήταν μεγάλο. Εντάξει, δεν ήπιαμε μόνο ένα αφού δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε.

Την καρδιά μας κέρδισε το coconut mojito. Μόνο και μόνο από το ‘’όνομα’’ φαντάζεσαι πως είσαι σε κάποιο εξωτικό προορισμό αγκαλιά με ένα cocktail. Περιείχε ρούμι, γάλα καρύδας, ζάχαρη, lime και μέντα.

13584271 1608612086117855 1567735981 n 98096

Δοκιμάσαμε επίσης το ginger martini ( βότκα, σάκε, χυμός λίμε, τζίντζερ, μέντα) αλλά δώσαμε τη θετική μας ψήφο και σε ένα ποτήρι Bluberry vodka. Ναι, ναι ο συνδυασμός bluberry, βότκας και γκρέιπφουτ θα σε κάνει να θες να κάτσεις με τις ώρες στην ταράτσα του Wagamama.

wagamama cocktails 3 e4550

Τέλος, αν είσαι από εκείνες τις κοπέλες που περιμένουν πως και πως το καλοκαίρι για να έχουν στο πιάτο τους λίγο μάνκο, εμείς βρήκαμε το μάνγκο και σε μορφή... cocktail. Ζήτησέ το ως Mango sorbet kick.

wagamama cocktails 4 6e3b1

Εμείς θα ξαναπάμε γιατί εμείναν και άλλα cocktails που δεν προλάβαμε να δοκιμάσουμε, όπως το janapanese slipper, το melon ball και άλλα πολλά.