Starbucks: Η αναζωογόνηση στο ποτήρι σου με τα νέα δροσιστικά Teavana™ Shaken Iced Tea

Starbucks: Η αναζωογόνηση στο ποτήρι σου με τα νέα δροσιστικά Teavana™ Shaken Iced Tea

Ταξίδι σε ανεξερεύνητα γευστικά μονοπάτια με τις νέες δροσιστικές επιλογές Teavana™ Shaken Iced Tea και τις μοναδικές ποικιλίες καφέ Blonde Roast & Kati-Kati

Τα Starbucks μας προσκαλούν αυτό το καλοκαίρι να αναζωογονηθούμε και να αποχαιρετίσουμε τις θερμίδες, με τις αποκλειστικές νέες δροσερές επιλογές Teavana™ Shaken Iced Tea που απολαμβάνουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Επιπλέον κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, ξεδιψάμε με νέες γεύσεις Blackberry Mojito Green Tea Lemonade και Peach Green Tea Lemonade, ενώ παράλληλα ταξιδεύουμε στον δρόμο του καφέ με τις ποικιλίες Blonde Roast και Kati-Kati.

Από αυτόν τον Ιούλιο, τα Starbucks εμπλουτίζουν τις δροσερές επιλογές τους για όλον τον χρόνο με τις δύο κατηγορίες: το Κλασικό Teavana™ Shaken Iced Tea, με απολαυστικό τσάι Teavana® (σε 3 διαφορετικές ποικιλίες) χτυπημένο στο χέρι με πάγο και μηδενικές θερμίδες και το Teavana™ Shaken Iced Tea Lemonade με επιπλέον λεμονάδα και ελάχιστες θερμίδες (Tall μέγεθος 37 θερμίδες). Οι δύο κατηγορίες είναι διαθέσιμες σε τρεις διαφορετικές ποικιλίες τσαγιού που ανανεώνουν και χαλαρώνουν το πνεύμα προσφέροντας αίσθηση αναζωογόνησης και ευεξίας με κάθε γουλιά:


Πράσινο Τσάι Teavana™: Δροσιστικό και πολυεπίπεδο χαρμάνι πράσινου τσαγιού με νότες από δυόσμο, λεμονόχορτο και λουϊζα.


Τσάι με ιβίσκο Teavana™: Εκχύλισμα βοτάνων με επίπεδα γεύσεων από φρούτα όπως μήλο, με ιβίσκο και νότες λεμονόχορτου & μπαχαρικών.
Μαύρο Τσάι Teavana™: Χαρμάνι με έντονα επίπεδα από τον συνδυασμό τριών μαύρων τσαγιών για μια γεμάτη εμπειρία τσαγιού με ένα απαλό φινίρισμα.

Για αυτό το καλοκαίρι, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δύο συναρπαστικές γεύσεις Teavana™ Shaken Iced Tea:

ΝΕΟ Blackberry Mojito Green Tea Lemonade: Βουτιά σε δροσιστικά επίπεδα γεύσης από μαύρα μούρα, μέντα, πράσινο τσάι Teavana® και λεμονάδα, χτυπημένο στο χέρι με πάγο.

Starbucks Blackberry Mojito Green Tea Lemonade a7009

ΝΕΟ Peach Green Tea Lemonade: Δροσερή γεύση ροδάκινου με νότες τζίντζερ, πράσινο τσάι Teavana® και λεμονάδα, χτυπημένο στο χέρι με πάγο.

Starbucks Peach Green Tea Lemonade 9d59c

Και οι δύο νέες γεύσεις, αποτελούν τις απόλυτες light δροσιστικές επιλογές με λίγες θερμίδες (ξεκινώντας από 96 θερμίδες).

Παράλληλα:


Για τους λάτρεις των Frappuccino® Blended ροφημάτων, τα Starbucks προτείνουν “to Go Light” με όλες τις γνωστές και αγαπημένες γεύσεις, επιλέγοντας Light Frappuccino® για όλους όσους που επιθυμούν μέσα στο καλοκαίρι full γεύση αλλά λιγότερες θερμίδες – από 78 μόλις θερμίδες.

Επόμενη μας γευστική απόδραση: Αφρική & Λατινική Αμερική

Ταξιδεύουμε νοερά στην Αφρική και τη Λατινική Αμερική με δύο μοναδικές ποικιλίες καφέ.


Για καφέ στο σπίτι:


Starbucks Kati Kati, ένα ξεχωριστό χαρμάνι καφέδων που συνδυάζει αρμονικά τις έντονες γεύσεις των καφέδων από την Κένυα με την οξύτητα των κόκκων της Αιθιοπίας. Χαρακτηριστική γεμάτη γεύση με νότες μπαχαρικών και κίτρου, θα δώσει άλλη αίσθηση στον καφέ στο σπίτι, ιδανικά κρύο και με συνοδεία φρούτων.


2η επιλογή για όλα τα αγαπημένα μας espresso ροφήματα που απολαμβάνουμε στα καταστήματα Starbucks:
Blonde espresso, ένα χαρμάνι που διακρίνεται για το απαλό σώμα του και τις γλυκές νότες κίτρου. Αποτελεί τέλεια πρόταση για όσους επιθυμούν μια ελαφρύτερη πινελιά στον καφέ τους.

Καλοκαίρι & δροσιά σε κάθε γουλιά!