Πώς κερδίζεις το φετινό καλοκαίρι απολαμβάνοντας

Πώς κερδίζεις το φετινό καλοκαίρι απολαμβάνοντας

Είμαι λιχούδα, ναι, το έχουμε ξαναπεί. Λατρεύω τα γλυκά και τα παγωτά, Xειμώνα-Kαλοκαίρι. Προσπαθώ να κάνω κράτει, όμως μάταια. Πριν λίγα χρόνια -ευτυχώς- έκανε την εμφάνισή του το frozen yogurt και -μα τω παγωτοΘεώ- το λάτρεψα, άλλαξα τις συνήθειές μου και μπήκε στη διατροφή μου. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία, αρκεί να ξέρεις πώς θα το συνδυάσεις!

SAM 4379 bf62f


Δίπλα στο σπίτι μου (ακριβολογώ) βρίσκεται το Chillbox στο Νέο Ψυχικό. Στέκι μου. Πού με χάνεις, πού με βρίσκεις, εκεί, στην αυλή, με το ροζ φόντο να με κάνει να φαντάζω ακόμη πιο ξανθιά (μπορεί και πιο αδύνατη). Πρόσφατα ανακάλυψα ένα διαγωνισμό και οι επισκέψεις μου διπλασιάστηκαν. Πήρα μαζί και την Κατερίνα, τη νέα συνάδελφο (για να αυξήσω τις πιθανότητες να κερδίσω!).

SAM 4376 804ac


Για να τη μυήσω στο μαγικό κόσμο του frozen yogurt πρώτα της έφτιαξα ένα υγιεινό. Εντάξει, εγώ το έχω για πρωινό (και πάλι ακριβολογώ). Φυσική γεύση και γαρνιτούρα ακτινίδια, ροδάκινα, cranberriesκαι muesli. Αχα. Τόσο υγιεινό, τόσο δροσιστικό, τόσο... απολαυστικό!

SAM 4295 9c6f4


Εντάξει, εγώ έπαιξα πιο δυνατά, έμπειρη γαρ. Frozen yogurt με γεύση πραλίνα φουντουκιού και (έχουμε και λέμε): Κομματάκια -λατρεμένο από τα παιδικά μου χρόνια- Amaretti, σος Bueno, πολύχρωμη τρούφα και Μaltesers. Ποιες θερμίδες; Εδώ πάμε για μεγάλα δώρα!

SAM 4308 25f12


Η Κατερινούλα ζήλεψε (λογικό) και πέρασε στην αντεπίθεση. Βανίλια Μαγαδασκάρης σε frozenyogurt και από πάνω κομματάκια μπισκότου, τρούφα μαύρης σοκολάτας, κομματάκια λευκής, μαύρης και σοκολάτας γάλακτος, πουράκια Caprice, μπισκότα Oreo και ζεστή σοκολάτα γάλακτος που... παγώνει για να λιώσει στο στόμα. Μια υπερπαραγωγή το παγωτό, δυνατή παίκτρια η Κατερίνα, μαθαίνει εύκολα από το πρώτο μάθημα!

SAM 4341 cc29b


Έπρεπε να κάνω το 2-2. Πήρα το μπολάκι, έβαλα frozen yogurt γεύση μπισκότο (δεν υπήρχε αμφιβολία πως θα «έκλεινα» με την αγαπημένη μου γεύση) και ξεκίνησα το «γέμισμα»: «Δάκρυα» σοκολάτας γάλακτος, αλλά και λευκής σοκολάτας, σος Bueno και πάλι, φρεσκοψημένες μπουκίτσες βάφλας λατρεμέναπολύχρωμα Smarties και ζεστή σοκολάτα γάλακτος (ναι, ζήλεψα).

SAM 4369 e3d0a


Νομίζω με το δεύτερο γύρο, πήρα πάλι το προβάδισμα.


Αφού φάγαμε, φτάσαμε στο διά ταύτα: Διαγωνισμός. Ο νέος διαγωνισμός του chillbox ήρθε για να μείνει: Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, με κάθε αγορά άνω των 3 ευρώ, μπαίνεις στην κλήρωση για μοναδικά δώρα! Συγκεκριμένα, κάθε εβδομάδα κληρώνεται έναsmartphone ZTE Blade S6 Flex, οχταπύρηνο, με οθόνη 5 ιντσών HD και 2 κάμερες 13 & 5 megapixel, και 1 tablet ZTE E1OLΤ, τετραπύρηνο, με οθόνη 10 ιντσών, και μνήμη 8GB, ενώ κάθε μήνα κληρώνονται δύο μοναδικά ποδήλατα ΑΤΒ Comfort από την Orient. Για εκείνους που έχουν αδυναμία στα δώρα... αυθημερόν, καθημερινά θα κληρώνονται 2 CDsPanikAnthem Vol.4 από την PanikRecords και μία κούπα chillbox, ενώ παράλληλα κάθε δεύτερη ημέρα ένα USB stickchillbox βρίσκει τον τυχερό κάτοχό του!

image2 07648
SAM 4323 eeb46


Αν κερδίσει η Κατερινούλα, θα το πάρω εγώ το δώρο. Τα ξεκαθαρίσαμε αυτά διότι ξέρουμε καλά τι λένε για... την τύχη του πρωτάρη!
Δες κι εσύ το βίντεο με όλα τα δώρα του διαγωνισμού που περιμένουν να γίνουν δικά σου: https://www.youtube.com/watch?v=qo_EFtQb2e8


Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση, στείλε SMS στο 19039 (χρέωση 0.11/SMS)*.


Καλή τύχη!