Ανανάς, το πιο δροσιστικό επιδόρπιο για το καλοκαίρι!

Ανανάς, το πιο δροσιστικό επιδόρπιο για το καλοκαίρι!

Μπορεί να είναι η τάση του φετινού καλοκαιριού, να τον είδες σε μπλουζάκια, τσαντάκια, selfies μοντέλων, και όχι τυχαία, μιας και θεωρείται μια από τις πιο αποτελεσματικές τροφές για να αδυνατίσεις. Επειδή όπως λένε, έχει αρνητικές θερμίδες. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση, βοηθά στην πέψη των πρωτεϊνών, μειώνει το πρήξιμο για να έχεις επίπεδη κοιλιά και αποτελεί το πιο δροσιστικό επιδόρπιο για το καλοκαίρι! Σήκωσε τα μανίκια και φτιάξε ένα ελαφρύ σπιτικό γλυκό με ελάχιστες θερμίδες!


Επειδή ξέρουμε ότι δεν προλαβαίνεις να κόβεις ανανάδες -δεν είναι και εύκολο- σου έχουμε τη λύση: Θα βρεις το αγαπημένο σου φρούτο σε ροδέλες, σε κομμάτια, σε σιρόπι, αλλά και σε φυσικό χυμό από την DelMonte, την πρώτη εταιρεία στον κόσμο στην παραγωγή ανανά.

dwdwdw 674c8

Μπορείς να κάνεις το πιο γρήγορο γλυκό, απλά προσθέτοντας τα κομματάκια στο γιαούρτι σου ή να μεγαλουργήσεις ετοιμάζοντας μια εντυπωσιακή τούρτα. Αν θέλεις ποικιλία, δοκίμασε τις κομπόστες της DelMonte με ροδάκινα ή τη φρουτοσαλάτα σε σιρόπι που συνδυάζεται ιδανικά με σαντιγί ή ποτό! Αν πάλι είσαι «του αλμυρού» φτιάξε πίτσα ή ταϊλανδέζο κοτόπουλο με ανανά! Στο διαδίκτυο θα βρεις άπειρες συνταγές. Εναλλακτικά, ετοίμασε κοκτέιλ ή smoothies!


Δοκίμασε να φτιάξεις το απόλυτο cocktail του καλοκαιριού: PinaColada! Είναι η πιο δροσιστική συνταγή και θα χρειαστείς ελάχιστα υλικά και μόλις πέντε λεπτά για να το ετοιμάσεις!

deewd e9318

Υλικά


570 γρ Ανανά φέτες σε φυσικό χυμό DelMonte
300 ml. γάλα ινδικής καρύδας
240 ml ρούμι
6 κεράσια μαρασκίνο.
Τριμμένος πάγος

Εκτέλεση


Ανοίγεις την κομπόστα DelMonte και κρατάς στην άκρη δύο φέτες ανανά.
Τοποθετείς στο μπλέντερ τις υπόλοιπες ροδέλες μαζί με το φυσικό χυμό και το γάλα καρύδας.
Στη συνέχεια, προσθέτεις τον πάγο και το ρούμι
Σερβίρεις σε ένα μεγάλο ποτήρι για cocktail και γαρνίρεις με τις φέτες ανανά και τα κερασάκια μαρασκίνο.

Καλή επιτυχία!