Girls after office: Μόλις βρήκαμε τον πιο τέλειο τρόπο για να περνάμε τα απογεύματά μας

Ερμιόνη Σαρρή
Girls after office: Μόλις βρήκαμε τον πιο τέλειο τρόπο για να περνάμε τα απογεύματά μας

Παρασκεύη, μέρα μαγική. Δεν ξέρουμε για εσένα αλλά εμείς εδώ όλες οι Queenettes περιμένουμε πώς και πώς αυτή την ημέρα αυτή αφού την έχουμε κατοχυρώσει ως girl day. Φεύγουμε όλες μαζί από το γραφείο και όλο και κάτι γυναικείο έχουμε στο πρόγραμμα.


Να, την προηγούμενη Παρασκευή αποφασίσαμε να «εξερευνήσουμε» τους μικρούς θησαυρούς των εκπτώσεων και τρέξαμε στα μαγαζιά. Λίγο shopping therapy δεν έβλαψε ποτέ καμία. Κάναμε τη βόλτα μας στους δρόμους της Κηφισιάς, εγώ βρήκα επιτέλους το μαγιό που έψαχνα για τις διακοπές μου(thanks God) και η Δήμητρα ένα φοβερό φορεματάκι για τη βαφτιστήρα της. Μετρήσαμε αρκετά χιλιόμετρα μέσα στα καταστήματα και όπως πολύ καλά φαντάζεσαι... πεινάσαμε (σαν κορίτσια και εμείς). Σιγά, που θα έλειπε το φαγητό από την έξοδό μας.

volta kifissia queenettes
selfie queenettes

Με πολύ συνοπτικές διαδικασίες μαζί με τη Δήμητρα, τη Βιβή και τη Φλώρα βρεθήκαμε μέσα στα Everest της Κηφισιάς να προσπαθούμε να διαλέξουμε τα 4 υλικά για το zesto sandwich μας. Μμμμ, οι επιλογές ήταν πολλές και φυσικά θα ξοδεύαμε μόνο 3 ευρώ η καθεμία.

everest zesto

Ήμουν η πιο αποφασιστική της παρέας (#sorryGirls) αφού έχω κάνει καλή εξάσκηση στο κομμάτι σάντουιτς. Τι έβαλα μέσα; Λίγο κοτόπουλο, ντομάτα, Philadelphia και αβγό. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Η Βιβή σαν πιο vegetarian πρόσθεσε μέσα στο ψωμάκι της λίγο καλαμπόκι, πιπεριές, ντομάτα και ρώσικη σαλάτα. Μόλις αποφάσισαν και η Δήμητρα με τη Φλώρα τα τέσσερα υλικά για το zesto sandwich τους καθίσαμε στον σούπερ τέλειο εξωτερικό χώρο του καταστήματος και τα φάγαμε σε χρόνο... «dt».

everest collage queengr
sandwich everest queengr
ermioni everest queen
selfie trwgontas everest queenettes

Τι άλλο να ζητήσουμε; Και τα ψώνια μας κάναμε και χορτάσαμε ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα.