Οι «Μύλοι Αγίου Γεωργίου» ενισχύουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Ερμιόνη Σαρρή
Οι «Μύλοι Αγίου Γεωργίου» ενισχύουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Η γιορτή της αγάπης την οποία εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο περιμένουν με χαρά κάθε χρόνο έφτασε. Αγκαλιές, δώρα και γλυκά… πολλά γλυκά!

Ναι, τα Χριστούγεννα είναι γλυκά και μπορούν να γλυκάνουν περισσότερο αν εμείς, οι «μεγάλοι», ανοίξουμε τις καρδιές μας και αφήσουμε τη μαγική «φλόγα» των Χριστουγέννων να τις ζεστάνει.

Κάνε τα φετινά Χριστούγεννα πιο γλυκά με αλεύρι από τους «Μύλους Αγίου Γεωργίου»

Φέτος τα Χριστούγεννα, έχουμε μια μοναδική να προσφέρουμε στα παιδιά χάρη στους «Μύλους Αγίου Γεωργίου» οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα τις δράσεις του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Τα τελευταία 21 χρόνια «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής βίας, παιδιά θύματα εξαφάνισης, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση χάρη στον Οργανισμό!

mukoi 1312120

Φτιάξε το αγαπημένο σου κέικ και βοήθησε το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε; Φτιάχνοντας το αγαπημένο σας ψωμί ή κέικ με αλεύρι για όλες τις χρήσεις από τους «Μύλους Αγίου Γεωργίου»!

Στηρίζοντας την προσπάθεια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», οι «Μύλοι Αγίου Γεωργίου» θα διαθέσουν στον Οργανισμό 10 λεπτά από την πώληση κάθε πακέτου αλεύρι για όλες τις χρήσεις από 230.000 συσκευασίες.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί ανέρχεται σε 22.221,77 ευρώ και θα καλύψει εξολοκλήρου το σύνολο της δαπάνης της διατροφής των παιδιών που μεγαλώνουν στο σπίτι Αμαρουσίου του οργανισμού!

Κάνε, λοιπόν, ακόμη πιο γλυκά τα φετινά Χριστούγεννα, αγοράζοντας αλεύρι και βοηθώντας το «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, από τα παιδικά χαμόγελα!

Μάθε περισσότερα στο alevri.com