Ψάχνεις βοήθεια στο μαγείρεμα; Ανακάλυψε τον τέλειο σύμμαχο!

Ψάχνεις βοήθεια στο μαγείρεμα; Ανακάλυψε τον τέλειο σύμμαχο!

Μαγειρική. Η σχέση μου μαζί της ήταν πάντα θυελλώδης! Ναι, ποτέ δεν μαγείρευα με ευχαρίστηση και κυρίως, ποτέ κανείς δεν είχε μιλήσει με καλά λόγια για τις μαγειρικές μου ικανότητες.

Φτάνοντας, όμως, ένα βήμα πριν την ηλικία των 30, κατάλαβα ότι δεν γινόταν να ζω άλλο με σαλάτες και fast food και αυτό το συνειδητοποίησα ένα βράδυ που μια καλή μου φίλη με κάλεσε στο σπίτι της για φαγητό.

Μπαίνοντας στο σπίτι και βλέποντας τα φαγητά που η φίλη μου είχε ετοιμάσει, δεν μπορούσα παρά να διερωτηθώ: «Μα καλά, πώς η Μαρία, που δεν ξέρει να φτιάχνει ούτε αβγό, τα έκανε όλα αυτά;».

Η απορία μου λύθηκε μόλις μπήκα στην κουζίνα της. Ναι, δεν άντεξα! Έπρεπε να μάθω τι έκρυβε. AutoCook Pro από τη Bosch, έγραφε η εντυπωσιακή συσκευή που είδα μπροστά μου...

hgnmhyu

Έπειτα από μία περιήγηση στο Διαδίκτυο έμαθα πως η φίλη μου είχε πάρει μια συσκευή που κάνει το μαγείρεμα παιχνιδάκι. «Με αυτή τη συσκευή, ο καθένας μπορεί να μαγειρέψει», είπα και είχα δίκιο γιατί δοκιμάζοντας τα φαγητά της, έμεινα έκπληκτη, αφού ήταν όλα υπέροχα.

Με 50 προγράμματα συνταγών, με καθοδήγηση βήμα προς βήμα και πολλούς τρόπους λειτουργίας, το AutoCook μαγειρεύει, ροδίζει, τηγανίζει και ετοιμάζει το κρέας όπως το θέλεις.

Rare, medium, well; Ναι, αυτή η συσκευή κάνει ό,τι θέλεις και το καλύτερο είναι πως έρχεται μαζί με ένα βιβλίο με τουλάχιστον 100 συνταγές φαγητών και γλυκών, καθώς και αυτόνομη ιστοσελίδα και mobile app, το οποίο περιλαμβάνει video με συνταγές που δείχνουν βήμα προς βήμα την εκτέλεση των συνταγών, για τα καλύτερα και πιο γευστικά αποτελέσματα!

lkojioj

«Με το AutoCook θα μαγειρεύω κι εγώ. Δεν θα καίω ή θα παραβράζω πια τα φαγητά, η μητέρα μου θα είναι επιτέλους περήφανη για εμένα και θα κάνω όλους τους φίλους μου να μείνουν με το στόμα ανοικτό», σκέφτηκα και τις επόμενες ημέρες πήρα και εγώ τον πολυμάγειρα της Bosch.

Οι πρώτες δοκιμές με ενθουσίασαν αφού το AutoCook Pro λειτουργεί ως τηγάνι, κατσαρόλα, χύτρα ταχύτητας και ατμομάγειρας και το μαγείρεμα γίνεται εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αν λοιπόν, κι εσύ έχεις κουραστεί να ψάχνεις κάθε μέρα τι θα παραγγείλεις, αν πραγματικά στεναχωριέσαι που δεν μπορείς να φτιάχνεις μόνη σου τα δικά σου υγιεινά φαγητά, θυμήσου πως το AutoCook Pro θα αποτελέσει τον τέλειο σύμμαχό σου στο μαγείρεμα.

opiouo copy

Διότι η αλήθεια είναι ότι το κεφάλαιο «μαγειρική» είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή ενός ανθρώπου και σήμερα, σήμερα, χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και για την ακρίβεια με λίγα μόνο «κλικ»!