Πώς ετοιμάζω κάθε μέρα γρήγορα και οικονομικά γεύματα για όλη την οικογένεια

Δέσποινα Καμπούρη
Πώς ετοιμάζω κάθε μέρα γρήγορα και οικονομικά γεύματα για όλη την οικογένεια

Η καθημερινότητα για μια εργαζόμενη μητέρα στις μέρες μας είναι κάτι παραπάνω από απαιτητική. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, η πίεση, το άγχος, οι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν μας αφήνουν συχνά το περιθώριο να κάνουμε όσα θέλουμε και με τον τρόπο που θέλουμε.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες που εγώ έχω σε καθημερινό επίπεδο αφορά στο ζήτημα του μαγειρέματος. Ναι, θέλω να φροντίζω για τη διατροφή της οικογένειάς μου, όμως, υπάρχουν μέρες που δεν έχω τον χρόνο να ετοιμάζω όλα αυτά που επιθυμώ.

Γρήγορα και οικονομικά τα γεύματα για όλη την οικογένεια!

Πριν από λίγο καιρό, όμως, όλα άλλαξαν για εμένα χάρη σε μια καλή μου φίλη η οποία μου μίλησε για την απίστευτη συσκευή που πήρε και της «έλυσε» τα χέρια στην κουζίνα.

Ο λόγος για τον πολυμάγειρα της Bosch, τη νέα μηχανή Autocook η οποία έγινε αμέσως ο τέλειος σύμμαχός μου στο μαγείρεμα αφού πλέον μπορώ κάθε μέρα να ετοιμάζω γρήγορα και οικονομικά τα γεύματα για όλη την οικογένεια!

bbbb

Τηγάνι, κατσαρόλα, χύτρα ταχύτητας και ατμομάγειρας… όλα σε ένα!

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το AutoCook της Bosch μου προσφέρει 50 προγράμματα συνταγών με καθοδήγηση βήμα προς βήμα και μάλιστα, αναλαμβάνει τις πλέον απαιτητικές συνταγές, όπως ριζότο, αλλά και γλυκά. Όλα αυτά γρήγορα και εύκολα αφού η ξεχωριστή αυτή συσκευή λειτουργεί ως τηγάνι, κατσαρόλα, χύτρα ταχύτητας και ατμομάγειρας.

cccc

Νόστιμα και υγιεινά γεύματα χωρίς κόπο και άγχος

Από την πρώτη εβδομάδα που έβαλα το Autocοοk στην κουζίνα μου, είδα τη διαφορά και πλέον καταφέρνω να εξοικονομώ πολύτιμο χρόνο και παράλληλα να φτιάχνω νόστιμα και υγιεινά γεύματα για τα παιδιά μου, χωρίς κόπο και κυρίως, χωρίς άγχος, κάτι πολύ σημαντικό για εμένα.

Και με ιδέες για συνταγές από όλο τον κόσμο, τα φαγητά που μαγειρεύω στο Autocοοk ικανοποιούν όλα τα γούστα διότι όπως όλες οι μαμάδες γνωρίζουμε, τα παιδάκια είναι συχνά δύσκολα όσον αφορά στο θέμα του φαγητού.

Το μαγείρεμα γίνεται πλέον παιχνιδάκι

Και τα καλά δεν σταματούν εδώ αφού, μεταξύ άλλων, η συσκευή της Bosch μαγειρεύει, ροδίζει, τηγανίζει και ετοιμάζει το κρέας όπως εσύ το θέλεις, ενώ έρχεται και μαζί με ένα βιβλίο 100 συνταγών για φαγητά και γλυκά.

Αυτό που έχει ενθουσιάσει περισσότερο, ωστόσο, είναι το απίστευτο mobile app του Autocοοk! Ναι, ο πολυμάγειράς μου έχει και εφαρμογή στην οποία προστίθενται συνεχώς συνταγές. Έτσι, βλέπω κάθε μέρα σε βίντεο βήμα προς βήμα την εκτέλεση των συνταγών που θέλω να ετοιμάσω για την οικογένειά μου.

Με αυτή τη συσκευή, ο καθένας μπορεί να μαγειρέψει!