Το μοναδικό ελληνικό ζυμαρικό από μονοποικιλιακό σιτάρι που πρέπει να δοκιμάσεις!

Το μοναδικό ελληνικό ζυμαρικό από μονοποικιλιακό σιτάρι που πρέπει να δοκιμάσεις!

Ζυμαρικά. Αποτελούν βασικό κομμάτι της Μεσογειακής Διατροφής και εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο τα καταναλώνουν και τα απολαμβάνουν καθημερινά. Σκέτα ή με σάλτσα, με κοτόπουλο, σολομό ή γαρίδες, τα ζυμαρικά αποτελούν μια θρεπτική τροφή για τον οργανισμό και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με πολλές τροφές και να μας δώσουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Τα ζυμαρικά που έκλεψαν την «καρδιά» μας και «κέρδισαν» τον ουρανίσκο μας ανήκουν στην Χρυσή Σειρά της Misko. Τα δοκιμάσαμε πρόσφατα και από την ημέρα που τα γευτήκαμε δεν μπορούμε να «ξεκολλήσουμε» από αυτά. Το γιατί το εξηγούμε παρακάτω.

1. Πρόκειται για το μοναδικό ελληνικό μονοποικιλιακό ζυμαρικό

Πρόκειται για το μοναδικό, ελληνικό μονοποικιλιακό ζυμαρικό από την εκλεκτή ποικιλία Σβέβο, μια ποικιλία σκληρού σίτου εξαιρετικής ποιότητας το οποίο ωρίμασε κάτω από τον ελληνικό ήλιο με τη φροντίδα και το μεράκι επιλεγμένων παραγωγών. Μάλιστα, για τα συγκεκριμένα ζυμαρικά ακολουθείται ειδική διαδικασία παραγωγής στο Μύλο και στο εργαστήριο ώστε το σιτάρι Σβέβο να μην αναμειγνύεται με άλλα σιτηρά και να προσφέρει στο τελικό προϊόν όλη τη γεύση του ζυμαρικού.

2. Έχουν εξαιρετική γεύση και άψογη μαγειρική απόδοση

Τα ζυμαρικά της Χρυσής Σειράς της Misko έχουν εξαιρετική γεύση και άψογη μαγειρική απόδοση και είναι ιδανικά για συνταγές που αναζητούν το τέλειο κράτημα της σάλτσας. Παράλληλα, προσφέρουν κορυφαία ποιότητα και απόλαυση σε κλασικές και απαιτητικές συνταγές.

ejhdfwjed

3. Αποτελούν σημαντική πηγή πρωτεϊνών

Τα συγκεκριμένα ζυμαρικά αποτελούν και σημαντική πηγή πρωτεϊνών αφού περιέχουν το υψηλότερο ποσοστό σε πρωτεΐνες σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ελληνικά ζυμαρικά!

4. Προφέρουν τέλειο κράτημα

Και τα οφέλη που τα ζυμαρικά της Χρυσής Σειράς της Misko προσφέρουν δεν τελειώνουν εδώ αφού, μεταξύ άλλων, είναι ιδανικά για συνταγές που αναζητούν το τέλειο κράτημα της σάλτσας. Πρόκειται απλά για κορυφαίας ποιότητας ζυμαρικά με χαρακτήρα, τα οποία «δένουν» με τις μεσογειακές σάλτσες ή τις παχύρευστες κόκκινες.

6. Η Χρυσή Σειρά αποτελείται από ζυμαρικά σε έξι σχήματα

Ναι, τα ζυμαρικά της Χρυσής Σειράς της Misko βγαίνουν επίσης σε έξι σχήματα (σπαγγετίνη, ζυμαρικά για παστίτσιο, κριθαράκι, πλεξούδες, ματσάτα, σπαγγέτι), γεγονός που σημαίνει ότι μπορούμε να τα απολαύσουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους!

Το συμπέρασμά; Η Χρυσή Σειρά της Misko αξίζει μια θέση στο καθημερινό διατροφικό μας μενού. Το σίγουρο είναι πως αυτά τα κορυφαία ελληνικά ζυμαρικά κατάφεραν να «κλέψουν» τις εντυπώσεις μας και να διεκδικήσουν με την αξία τους μια θέση στο πιάτο μας!