Βρες τη «χρυσή» στιγμή της ημέρας σου και χαλάρωσε!

Βρες τη «χρυσή» στιγμή της ημέρας σου και χαλάρωσε!

Έπειτα από μια εξουθενωτική ημέρα, σίγουρα αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον ελάχιστο ελεύθερό σου χρόνο. Είναι εκείνη η «χρυσή» στιγμή της ημέρας, που αφήνεις το σώμα σου και το μυαλό σου να «coolάρουν» και «φορτίζεις» τις μπαταρίες σου.

Αλήθεια, εσύ τι κάνεις για να χαλαρώσεις; Πώς μπορείς να «επιβραβεύσεις» τον εαυτό σου μετά από πολλές ώρες δουλειάς; Αν δεν έχεις βρει ακόμη τη λύση, εμείς σου παρουσιάζουμε τη δική μας «ανακάλυψη»: Τη νέα συλλογή Nescafé® Cappuccino η οποία γίνεται «χρυσή» και ακόμα πιο απολαυστική!

Τέσσερις τρόποι για να χαλαρώσεις στη στιγμή

Τα βήματα είναι απλά και χρειάζονται μόλις τρεις κινήσεις για να απολαύσεις με τον καλύτερο τρόπο έναν Cappuccino στο σπίτι σου και να διώξεις το στρες και την πίεση που σε ταλαιπωρούν!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

  1. Κάνε ένα ντους
  2. Ξάπλωσε στην αγαπημένη σου πολυθρόνα
  3. Πάρε ένα βιβλίο, βάλε στην τηλεόραση την αγαπημένη σου σειρά ή «σέρφαρε» στο Διαδίκτυo
  4. Πιάσε την κούπα με τον αγαπημένο σου Cappuccino με τη πλούσια και βελούδινη κρέμα (όπως ακριβώς και της αγαπημένης σου καφετέριας) τον οποίο τον έφτιαξες με τα χεράκια σου σε 20 δευτερόλεπτα και σου κόστισε ελάχιστα (ναι, μόλις 30 λεπτά το σακουλάκι)
jhgjgyufyt

Η σημασία της ισορροπίας

Το «μυστικό» για να φροντίσεις την υγεία σου και να ξεπερνάς τα εμπόδια που παρουσιάζονται στον δρόμο σου είναι να υπάρχει παντού ισορροπία. Μην ξεχνάς ότι έχεις ανάγκη από χαλάρωση. Κάνε ό,τι περνά από το χέρι σου για να βρίσκεις κάθε μέρα έστω και λίγα λεπτά για να ξεκουραστείς σωματικά και πνευματικά. Άφησε για λίγη ώρα τις αρνητικές σκέψεις και τα προβλήματα στην άκρη. Μην πιέζεις τον οργανισμό σου, όταν αισθάνεσαι ότι είσαι έτοιμη να «εκραγείς». Διώξε το γκρι «συννεφάκι» που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι σου, κλείσε τα μάτια σου, απόλαυσε μια γουλιά από τον αγαπημένο σου Nescafé® Cappuccino. Η έντονη και ισορροπημένη γεύσή του, θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο μυαλό σου και να ηρεμήσεις πραγματικά.

Απόλαυση μέχρι και την τελευταία γουλιά!

Προτιμάς έναν δυνατό καπουτσίνο ή είσαι fan του ντεκαφεϊνέ; Μήπως λατρεύεις τις γεύσεις στον καφέ; Τι θα έλεγες για Latte Vanilla, Latte Caramel και Mocha; Αυτά και ακόμη περισσότερα περιλαμβάνει η ανανεωμένη συλλογή Nescafé® Cappuccino η οποία απέκτησε «χρυσή» όψη για «χρυσές» στιγμές.

Η ανανεωμένη συλλογή αποτελείται από το Nescafé® Cappuccino, για αυτούς που αναζητούν την εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού καφέ, το Nescafé® Latte Vanilla και Latte Caramel για τους λάτρεις των γεύσεων και το Nescafé® Mocha που συνδυάζει μοναδικά τον καφέ με την υπέροχη γεύση της σοκολάτας.

Με ένα αρμονικά καβουρδισμένο χαρμάνι Arabica και Robusta και προσθήκη λεπτοαλεσμένων κόκκων καφέ, ο Nescafé® Cappuccino αποκτά ακόμα πιο έντονη και ισορροπημένη γεύση και σου χαρίζει μια μοναδική εμπειρία στο σπίτι σου αφού η πλούσια βελούδινη κρέμα του διαρκεί μέχρι την τελευταία γουλιά!

Να θυμάσαι πάντα ότι πρέπει να επιβραβεύεις τον εαυτό σου! Θα στο ανταποδώσει! Βρες κι εσύ τη «χρυσή» στιγμή της ημέρας σου συντροφιά με τη νέα συλλογή Nescafé® Cappuccino!