Το AVA σου δίνει αφορμές για να γιορτάσεις την κάθε μέρα!

Το AVA σου δίνει αφορμές για να γιορτάσεις την κάθε μέρα!

Και όμως μπορείς να μετατρέψεις την κάθε μέρα σε γιορτή! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αισιόδοξη διάθεση, παρέα και καλό φαγητό. Στρώσε το τραπέζι, μαγείρεψε την πιο πετυχημένη σου συνταγή και υποδέξου τα πιο κοντινά πρόσωπα για να μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Άλλωστε, πάντα υπάρχει μία αφορμή για να βρεθείς με τις φίλες και την οικογένειά σου στο ίδιο τραπέζι!

Άπλυτα πιάτα; Τώρα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό το κομμάτι καθώς το AVA μας καλεί να χαιρόμαστε κάθε στιγμή στο σπίτι και να γεμίζουμε το σαλόνι μας με κόσμο πιο συχνά. Γιατί δεν υπάρχει πιο όμορφη εικόνα από ένα σπίτι γεμάτο ζωή και χαμόγελα!

Με την ολοκαίνουρια καμπάνια «Το σπίτι θέλει AVA» και με τη νέα του υπογραφή, «Ξεκάθαρη Φροντίδα», το προϊόν που έχει μία ξεχωριστή θέση στην κουζίνα μας εδώ και δεκαετίες, μας υπενθυμίσει την ομορφιά και τη χαρά που κρύβει ένα σπίτι γεμάτο ζωή, ενώ ταυτόχρονα το AVA φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα. Χαλάρωσε και άστο να κάνει τη «δύσκολη» δουλειά…

erye5t

Αν, λοιπόν, αναζητάς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, το AVA θα σου δώσει τη λύση. Είναι οικονομικό και ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα και εσύ να μένεις για ώρες πάνω από τον νεροχύτη. Παράλληλα, έχει απαλή υφή, για να περιποιείται τα ευαίσθητα χέρια σου και αφήνει τα πιάτα αστραφτερά καθαρά, χωρίς μυρωδιές και λεκέδες. Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του που θα κάνουν τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη.

Έτσι, θα μπορείς να απολαύσεις περισσότερες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης και να ευχαριστηθείς κάθε στιγμή στο σπίτι σου, το καταφύγιό σου, που φιλοξενεί τους αγαπημένους σου, με τους οποίους μοιράζεσαι στιγμές χαράς.

Δοκίμασε τις δύο διαφορετικές σειρές, το AVA Περλέ (με χαμομήλι και με χαμομήλι και λεμόνι) και το AVA Ξύδι Action (με ξύδι και με ξύδι, μήλο και μέντα). Θα σου ανοίξουν την… όρεξη για απογεύματα με τις «κολλητές», μεγαλοπρεπή δείπνα που ταιριάζουν σε κάθε βασίλισσα και… ζωή! Γι’ αυτό το σπίτι θέλει AVA. Θα γίνει ο καλύτερός σου σύμμαχος στην κουζίνα και θα φροντίσει εσένα και τους αγαπημένους σου…