Εσύ ξέρεις τι είναι το κεφίρ;

Εσύ ξέρεις τι είναι το κεφίρ;

To βίντεο με τη χρυσή μας Ολυμπιονίκη, Άννα Κορακάκη, που φροντίζει τη διατροφή της και διατηρείται πάντα σε φόρμα, μας έδωσε την αφορμή να ψάξουμε λίγο περισσότερο τι είναι το κεφίρ OΛΥΜΠΟΣ και ποιες είναι οι ευεργετικές του ιδιότητες. Ποια είναι, λοιπόν, τα πολυάριθμα οφέλη του κεφίρ για τον οργανισμό μας και γιατί αξίζει να το εντάξουμε στη διατροφή μας;

Τα τελευταία χρόνια το ακούμε όλο και πιο συχνά, ενώ όλο και περισσότερος κόσμος το προτιμά! Είναι η νέα μόδα που ξεκίνησε από τις δημοφιλείς χολιγουντιανές σταρ, όπως η Jennifer Anniston, η Julia Roberts και η Michelle Pfeiffer που το καταναλώνουν καθημερινά. Φυσικά, δεν πρόκειται για μία τυχαία επιλογή. Αρκεί να αναφέρουμε ότι χαρακτηρίζεται «το ελιξίριο της ζωής» και αυτό γιατί ήταν το μυστικό της μακροζωίας των Kαυκάσιων, χάρη στους μικροοργανισμούς που περιέχει.

Πιο συγκεκριμένα, το κεφίρ παράγεται από οποιονδήποτε τύπο γάλακτος (αγελαδινό, κατσικίσιο ή πρόβειο) με τη χρήση κόκκων κεφίρ, που έχουν λεπτό χρώμα, μαλακή υφή και θυμίζουν κουνουπίδι. Είναι ένα φυσικό προβιοτικό προϊόν, το οποίο είναι εξαιρετικά εύγευστο και εύπεπτο. Επιπλέον, είναι πλούσια πηγή σε ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο και βιταμίνες που χρειαζόμαστε καθημερινά για να έχουμε ενέργεια!

qwsdqwd

Στην αγορά θα το βρεις όχι μόνο ως ρόφημα αλλά και ως Κεφίρ γιαούρτι που κυκλοφορεί με γεύση κλασική ή σε τρεις γεύσεις φρούτων (ακτινίδιο, δαμάσκηνο και σύκο, με τραγανές νιφάδες βρώμης.) από την εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ. Πρόκειται για μία καινοτομία της εταιρείας που προσφέρει το πρώτο και μοναδικό κεφίρ «με το κουτάλι», συνδυάζοντας σε ένα κυπελάκι απόλαυση και θρεπτικά συστατικά που χαρίζουν ευεξία. Έτσι, γίνεται η εύγεστη υγιεινή επιλογή μας, που ταιριάζει απόλυτα στο βεβαρυμμένο πρόγραμμα κάθε σύγχρονης γυναίκας, που θέλει να διατηρήσει τη γραμμή της και να τονώσει τον οργανισμό της.

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, μας κάνουν να αναζητάμε διαρκώς τρόπους για να ενισχύσουμε την άμυνα του οργανισμού μας και ανταποκριθούμε στις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Αν, λοιπόν, και εσύ ψάχνεις έναν φυσικό τρόπο να τονώσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα, το κεφίρ είναι ιδανική επιλογή. Και αυτό διότι σημαντικό ρόλο στην άμυνα του οργανισμού μας παίζει το γαστρεντερικό μας σύστημα, το οποίο έρχεται σε επαφή με παθογόνους οργανισμούς και αναπτύσσει μηχανισμούς για να τους καταστρέψει. Οι μηχανισμοί αυτοί ενισχύονται με την κατανάλωση κεφίρ. Παράλληλα, έχει αντιοξειδωτική δράση που σε συνδυασμό με τις βιοδιαθέσιμες βιταμίνες του, το μετατρέπουν σε μια «θαυματουργή» για τον οργανισμό μας τροφή!

Όλες οι παραπάνω ευεργετικές ιδιότητες βρίσκονται συμπυκνωμένες στα προϊόντα της σειράς κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ που θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός σου, στον στόχο σου για μία υγιεινή διατροφή, με απολαυστική γεύση. Άλλωστε, τα προτιμάει και η Άννα Κορακή που ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας να πετυχαίνει τους στόχους της και φροντίζει για τη διατροφή της προκειμένου να παραμένει γερή και δυνατή. Γιατί όχι και εσύ;