Κρι Κρι Super Spoon: Η δύναμή σου σε μία κουταλιά, τώρα και σε παγωτό!

Ερμιόνη Σαρρή
Κρι Κρι Super Spoon:  Η δύναμή σου σε μία κουταλιά, τώρα και σε παγωτό!

Τα παγωτά της καρδιάς μας δε σταματούν να καινοτομούν παρουσιάζοντας το Κρι Κρι Super Spoon στην πιο δροσερή του εκδοχή! Η σειρά high protein γιαουρτιών Κρι Κρι Super Spoon που αγαπήθηκαν από την πρώτη ημέρα του λανσαρίσματός τους, καλωσορίζουν το Super Spoon παγωτό, την ιδανική επιλογή για όλους όσοι επιθυμούν μια δροσερή κουταλιά δύναμης με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και απίστευτη γεύση!

Το νέο παγωτό Super Spoon, το πρώτο high protein παγωτό στην Ελλάδα, συνδυάζει για πρώτη φορά αρμονικά την υγεία με την απόλαυση! Μία νέα super εναλλακτική πρόταση παγωτού με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη για μυϊκή ενδυνάμωση, όπου το ελληνικό γιαούρτι συναντά τα super fruits: blueberry, blackberry, blackcurrant και cranberry για να μας γεμίσουν ενέργεια και ευεξία. Μία συσκευασία, περιέχει 9,3g πρωτεΐνης και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους γυμνάζονται και θέλουν να είναι σε φόρμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου χωρίς να στερηθούν την απόλαυση!

SuperSpoon IceCream

«Έπειτα από το περσινό εξαιρετικά επιτυχημένο λανσάρισμα της πρωτοποριακής σειράς λειτουργικών γιαουρτιών Κρι Κρι Super Spoon και αφουγκραζόμενοι την ανάγκη για τη δημιουργία ενός προϊόντος παγωτού αντίστοιχης διατροφικής αξίας, δημιουργήσαμε το νέο Super Spoon παγωτό. Το Super Spoon κέρδισε από την αρχή τις καρδιές των καταναλωτών κι εμείς με τη σειρά μας συνεχίζουμε να επενδύουμε στην εξέλιξη και διεύρυνση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας με γευστικές και υγιεινές προτάσεις για όλους», δήλωσε η διευθύντρια Marketing της Κρι Κρι, Τζελίνα Κουκουμέλη.

Το νέο μεγάλο trend Super Spoon λοιπόν είναι εδώ, έτοιμο να σου προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεσαι σε συνδυασμό με τη γευστική απόλαυση που έχεις ανάγκη! Αναζητήστε το στα κίτρινα ψυγεία της Κρι Κρι, της μοναδικής ελληνικής εταιρείας παγωτού με πανελλαδική διανομή.

Παγωτά Κρι Κρι, τα παγωτά της καρδιάς μας!

Περισσότερες πληροφορίες: www.krikri.gr, https://www.facebook.com/krikri.gr?fref=ts, https://www.instagram.com/krikri.gr/