Θέλουμε την παραμυθένια τούρτα του Σάκη και της Κάτιας εδώ και τώρα!

Θέλουμε την παραμυθένια τούρτα του Σάκη και της Κάτιας εδώ και τώρα!

Ακόμη κι αν δεν αισθάνεσαι έτοιμη να παντρευτείς, το σίγουρο είναι ότι μόλις είδες τις φωτογραφίες από το γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλης κάτι… συνέβη μέσα σου. Αυτός ο γάμος ήταν ένα πραγματικό παραμύθι και εμείς «λιώσαμε» βλέποντας το λαμπερό και πάντα αγαπημένο ζευγάρι να ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Έπειτα από περίπου 14 χρόνια σχέσης και τέσσερα παιδιά, αυτός ο γάμος «σφράγισε» τον έρωτά τους και μας έκανε να ονειρευτούμε τούλια, νυφικά και… γαμήλιες τούρτες. Διότι η αλήθεια είναι ότι μόλις είδαμε την τούρτα του γάμου του διάσημου ζευγαριού «ερωτευτήκαμε».

Ναι, τρία πράγματα μας εντυπωσίασαν περισσότερο στον λαμπερό γάμο του Σάκη και της Κάτιας, με την τούρτα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Δες τα κι εσύ και εμπνεύσου για το δικό σου γάμο.

Η απόλυτη τούρτα

Ξεκινάμε από την κορυφή και την καταπληκτική, πενταώροφη γαμήλια τούρτα που ξεπερνούσε το 1.70 σε ύψος! Εμείς ψάξαμε και μάθαμε ότι την τούρτα ετοίμασε η εταιρεία Papaspirou. Λιτή, λευκή με ένα ελαφρύ χρυσό χρώμα και τα αρχικά SK στην κορυφή, ταίριαζε απόλυτα με το ύφος της πρόσκλησης! Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία από τα social media και θα καταλάβεις γιατί «κολλήσαμε».

ooooooiiii

Ο Φίλιππος Παπασπύρου -Chef Le Gordon Ble- επιμελήθηκε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στην παραμυθένια, χειροποίητη γαμήλια τούρτα, η οποία ετοιμάστηκε την τελευταία στιγμή, προκειμένου να έχει υπέροχο αποτέλεσμα τόσο από άποψη γεύσης όσο και εμφάνισης!

Τα φημισμένα ζαχαροπλαστεία Papaspirou ιδρυθήκαν το 1940 και σήμερα, η εταιρεία έχει επεκταθεί με τα ηνία της να βρίσκονται πλέον στα χέρια της 3ης γενιάς της οικογένειας!

«Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που δημιουργήσαμε τη γαμήλια τούρτα για την πιο μαγική στιγμή του απόλυτου ζευγαριού!», δήλωσε ερωτηθείς σχετικά με την τούρτα που ετοιμάστηκε για τον γάμο ο Θανάσης Παπασπύρου, υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος της εταιρείας Papaspirou, πρωτοπόρος στη διοργάνωση Catering και στην παρασκευή των ποιοτικότερων ειδών αρτοποιίας, σφολιατοειδών, ζαχαροπλαστικής, σοκολατοποιίας και παγωτού.

Το νυφικό της Κάτιας

Φυσικά, τις εντυπώσεις μας «έκλεψε» το υπέροχο νυφικό της Κάτιας η οποία έμοιαζε με πριγκίπισσα του παραμυθιού μέσα σε αυτό. Το strapless νυφικό έφερε την υπογραφή της Celia Kritharioti, ενώ τα μαλλιά της καλλονής κοσμούσε ένα ολομέταξο τούλι με κεντημένα λουλούδια.

sakiskatia

Όσον αφορά στο αν ο γαμπρός είδε τη νύφη πριν το γάμο, η απάντησή είναι… «όχι». Βέβαια, λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία, η Κάτια «ανέβασε» στο Instagram μια φωτογραφία με την οποία έδωσε ουσιαστικά μια πρώτη «γεύση» στον καλό της, ο οποίος ήταν απίστευτα γοητευτικός με το φράκο που φορούσε!

katiaaaaa

Οι μπομπονιέρες

Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μπομπονιέρες. Απλές αλλά απίστευτα στυλάτες, αυτές οι μπομπονιέρες μπήκαν στις «καρδιές» μας. Η καθεμιά έφερε τα αρχικά του ζευγαριού και περιείχε ένα δώρο για τους καλεσμένους. Όπως πληροφορηθήκαμε, επρόκειτο ένα κερί με άρωμα γιασεμιού! Μα πόσο γλυκό;

Η νύφη δεν το έσκασε!

Ο γάμος του Σάκη και της Κάτιας ήταν ένα παραμύθι με happy ending και πολλή αγάπη. Δεν είναι τυχαίο, επίσης, το γεγονός ότι το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί την ημέρα γενεθλίων του διάσημου μοντέλου!

Η νύφη, τελικά, δεν το έσκασε και όλα πήγαν καλά! Αυτό ήταν, άλλωστε, και το μήνυμα της εντυπωσιακής τούρτας (από τα καταστήματα Papaspirou) με την οποία η Κάτια γιόρτασε μετά τον γάμο τα γενέθλια της, έχοντας φυσικά δίπλα της τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί του.

oikogeneia

Άντε και στα δικά μας!