Υπάρχουν υγιεινές και γευστικές προτάσεις για τις ημέρες των γιορτών;

Υπάρχουν υγιεινές και γευστικές προτάσεις για τις ημέρες των γιορτών;

Χρησιμοποίησε τα προϊόντα της Del Monte για να δημιουργήσεις ελαφριά επιδόρπια και γευστικά πιάτα!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι περισσότερες έχουμε ήδη αρχίσει να σκεφτόμαστε το γιορτινό μενού. Το σπίτι θα γεμίσει με κόσμο, αρώματα και γευστικές απολαύσεις. Υπάρχει τρόπος να τους κρατήσεις όλους ευχαριστημένους; Ανακαλύψαμε το «μυστικό» για να προετοιμάσεις τα πιο νόστιμα, αλλά και ταυτόχρονα και υγιεινά πιάτα, ειδικά για τις φίλες σου που προσέχουν τη διατροφή τους και αναζητούν πιο ισορροπημένες επιλογές, ακόμη και τις ημέρες των γιορτών.

Φτιάξε εμπνευσμένες δημιουργίες, χρησιμοποιώντας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Del Monte, που είναι ηγέτης στην κατηγορία των κονσερβοποιημένων φρούτων στη χώρα μας. Ο ανανάς, για παράδειγμα, έχει συνδεθεί με το γιορτινό τραπέζι, καθώς τον συναντάμε σε κάθε είδους συνταγές. Η ιδιαίτερη γεύση του ταιριάζει ιδανικά σε κρέατα, όπως το χοιρινό και το κοτόπουλο, σε σαλάτες αλλά και σε γευστικά γλυκά!

glykaaaaa

Βάλε τον ανανά στην καθημερινότητά σου!

Θα τον βρεις στα ράφια των σουπερμάρκετ από την Del Monte, που είναι η πρώτη στον κόσμο στην παραγωγή ανανά, ο οποίος προέρχεται από την Κένυα και είναι ύψιστης ποιότητας. Διατίθεται σε ροδέλες και σε κομμάτια, για να μπορείς να τον χρησιμοποιείς εύκολα σε κάθε συνταγή σου.

syntaghhhhhhhh

Μάλιστα είναι ο μοναδικός ανανάς της αγοράς που διατίθεται και σε φυσικό χυμό, εκτός από σιρόπι. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι είναι ιδανική επιλογή αν θέλεις να αποτοξινωθείς, καθώς ο χυμός του ζουμερού φρούτου είναι πλούσιος σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες που θα κάνουν το δέρμα σου να λάμψει και θα σε τονώσουν. Χρησιμοποίησέ τον για να δημιουργήσεις αρωματικές και «εξωτικές» συνταγές!

Ανάλαφρες και δροσερές φρουτοσαλάτες

Παράλληλα, αν θέλεις να δημιουργήσεις ελαφριά επιδόρπια, εκτός από τον ανανά, ιδανική επιλογή είναι και τα ροδάκινα. Στην ελληνικά αγορά μπορείς να βρεις ροδάκινα μισά, αλλά και φρουτοσαλάτα από την Del Monte. Τα ροδάκινα, αλλά και τα φρούτα που περιέχονται στη φρουτοσαλάτα είναι ελληνικά, έτσι μπορείς να είσαι σίγουρη ότι είναι εξαιρετικά γευστικά. Συνδύασέ τα με γιαούρτι και ξηρούς καρπούς, για να ετοιμάσεις ένα δροσερό και χορταστικό επιδόρπιο με ελάχιστες θερμίδες, για όσες αγαπούν τα γλυκά αλλά δεν θέλουν να στερούνται τίποτα.

tipotaaaaaaa

Η εταιρία Μέλισσα ΚΙΚΙΖΑΣ διανέμει αποκλειστικά από το 2000 στην Ελλάδα όλα τα προϊόντα Del Monte, τα οποία θα βρεις σε όλα τα σουπερμάρκετ. Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις νόστιμα φρούτα όλο τον χρόνο, σκέτα, σε ελαφριά επιδόρπια, αλλά και σε γλυκά και φαγητά.

Βάλε φαντασία και ετοίμασε τις πιο απολαυστικές, πολύχρωμες και εύκολες συνταγές που θα μετατρέψουν την κάθε μέρα σε γιορτή!

jrhje