Τα πιο γλυκά δώρα των Χριστουγέννων!

Τα πιο γλυκά δώρα των Χριστουγέννων!

Γευστικές προτάσεις για κάθε ένα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Τα Χριστούγεννα είναι γεμάτα αφορμές για να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Μαζί τους μοιραζόμαστε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές γύρω από στολισμένα τραπέζια που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και μας γεμίζουν χαμόγελα. Επειδή όλες ανυπομονούμε για τις γιορτινές επισκέψεις, κάναμε μία μικρή έρευνα και ανακαλύψαμε τις πιο γλυκές προτάσεις που θα ενθουσιάσουν φίλους και συγγενείς. Εμείς επισκεφθήκαμε το Ζαχαροπλαστείο Κωνσταντινίδης στο Μαρούσι, δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τις αγαπημένες προτάσεις!

Για τις φίλες σου

kwnstantinidis7

Τα κορίτσια αγαπούν ιδιαιτέρως τις γλυκές απολαύσεις και τους αρέσει διαρκώς να δοκιμάζουν νέες γεύσεις και να πειραματίζονται. Για να μην καταλήξεις για μία ακόμη φορά στα συνηθισμένα, σου προτείνουμε την απόλυτη γευστική πρόταση που έρχεται από την Ιταλία. Το πανετόνε είναι το διάσημο Μιλανέζικο γλυκό που θυμίζει τσουρέκι κέικ και αποτελεί την απόλυτη γαστρονομική τάση! Δώρισέ το στις φίλες σου και απολαύστε το μαζί σαν πραγματικές Ιταλίδες, με μία κούπα ζεστό καφέ.

Για το σπίτι

kwnstantinidis6

Επειδή οι επισκέψεις στις γιορτές αυξάνονται, φρόντισε να είσαι εφοδιασμένη με τα απαραίτητα! Καλωσόρισε τους καλεσμένους σου με ένα λαχταριστό τσουρέκι. Θα το βρεις με επικάλυψη και γέμιση σοκολάτας ή κάστανου, για να επιλέξεις ανάλογα με το γούστο σου.

Φυσικά, πέρα από τα υπόλοιπα γλυκά, επιβάλλεται να έχεις μία βασιλόπιτα «για το καλό». Υποδέξου τη νέα χρονιά γεμάτη αισιοδοξία και θετική διάθεση. Φέτος, επίλεξε τη φημισμένη βασιλόπιτα των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης, που προσφέρουν μέρος των των εσόδων από τις πωλήσεις της φημισμένης τους πίτας στον Οργανισμό Make-A-Wish, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρα ακόμη περισσότερων παιδιών!

Για τους συγγενείς

kwnstantinidis5

Σε περιμένουν με ανυπομονησία και έχουν βάλει τα δυνατά τους για να ετοιμάσουν το αγαπημένο σου φαγητό, όπως κάθε χρονιά. Ο καλύτερος τρόπος για να τους πεις «ευχαριστώ» είναι ένα κουτί με γεμάτο κλασικές γεύσεις. Οι κουραμπιέδες από φρέσκο βούτυρο και ολόκληρα αμύγδαλα και τα μελομακάρονα από το καλύτερο, κίτρινο, σιταρένιο αλεύρι και μελωμένα με θυμαρίσιο, ελληνικό μέλι, έχουν πάντα την τιμητική τους τα Χριστούγεννα. Τέλος, οι τραγανές και πεντανόστιμες δίπλες αποτελούν εξαιρετική επιλογή, για όσους επιμένουν παραδοσιακά!

Extra tip: Για τους νεότερους φρόντισε να πάρεις και μερικούς σοκολατένιους κουραμπιέδες με κακάο…

Για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας

kwnstantinidis4

Οι λιχουδιές πάντα αποτελούσαν ένα καλό κίνητρο για να φάμε όλο μας το φαγητό και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με το επιδόρπιο. Επειδή δεν υπάρχει κανείς που να αγαπάει περισσότερο τα γλυκά από ότι τα παιδιά, φρόντισε να μην τα απογοητεύσεις. Όμορφα σπιτάκια με λαχταριστό γλάσο και σοκολατένιοι Aη- Βασίληδες έρχονται στις πιο όμορφες συσκευασίες και θα ενθουσιάσουν πραγματικά τα βαφτιστήρια και τα ανιψάκια σου!

Για τον σύντροφο

kwnstantinidis3

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, για αυτό φρόντισε να εφοδιαστείς με ένα πραγματικά γευστικό γλυκό, που θα τον μαγέψει. Εμείς ξεχωρίσαμε τον πιο μαλακό, λαχταριστό και εντυπωσιακό κορμό σοκολάτας. Εναλλακτικά, σου προτείνουμε την απόλυτη γιορτινή, «χιονισμένη» εκδοχή του με κάστανο!

Για να μην πας σε κανένα σπίτι με άδεια χέρια

kwnstantinidis2

Η σπεσιαλιτέ στο φημισμένο ζαχαροπλαστείο παραμένει εδώ και χρόνια μία. Το αξεπέραστο μιλφέιγ με τη μοναδική γεύση θα γεμίσει χαρά μικρούς και μεγάλους και θα ολοκληρώσει ιδανικά γιορτινό γεύμα. Είναι η κλασική επιλογή που δεν απογοητεύει ποτέ!

Φέτος, μην πας σε κανένα σπίτι με άδεια χέρια. Κάνε μία έκπληξη σε κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο. Ένα όμορφα στολισμένο κουτάκι από τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης θα αγαπηθεί ιδιαιτέρως από κάθε παραλήπτη. Μην ξεχνάς ότι η μαγεία των Χριστουγέννων, κρύβεται στις μικρές χειρονομίες που εκφράζουν την αγάπη μας. Σκόρπισε χαρά με τα πιο γλυκά δώρα!

kwnstantinidis1