Μοιράσου την πιο απολαυστική ιστορία αγάπης με μία καρδιά!

Μοιράσου την πιο απολαυστική ιστορία αγάπης με μία καρδιά!

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου απόλαυσε τις πιο #glikesistoriesagapis στα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Ποιος είναι ο πιο γλυκός τρόπος για να πεις «σ’ αγαπώ»; Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όλες θέλουμε να γεμίσουμε χαρά τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ένα συμβολικό δώρο αρκεί για να δείξουμε ότι τους σκεφτόμαστε, τους νοιαζόμαστε και τους κακομαθαίνουμε!

Ανακαλύψαμε τις πιο εμπνευσμένες δημιουργίες για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, με τον πιο απλό αλλά και όμορφο τρόπο. Στις 14 Φεβρουαρίου, επίλεξε την πιο πρωτότυπη και γευστική πρόταση από τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης , για να μπεις για πάντα στην καρδιά των πιο αγαπημένων σου προσώπων!

whjdbwjhe

Οι όμορφες και εντυπωσιακές καρδιές θα γίνουν το απόλυτο σύμβολο για να γιορτάσεις τον έρωτά σου και την αγάπη σου. Και είναι τόσο γλυκές όσο και εκείνοι που λατρεύεις! Γιατί μην ξεχνάς ότι αγάπη σημαίνει να μοιράζεσαι, να εμπιστεύεσαι και να περιποιείσαι τους αγαπημένους. Αγάπη είναι οι γλυκές ιστορίες που δημιουργείς καθημερινά με τους αγαπημένους σου και οι στιγμές που αποκτούν νόημα δίπλα τους και θα σας ενώνουν για πάντα!

Και επειδή η ιστορία σας είναι ξεχωριστή, μπορείς να διαλέξεις το γλύκισμα που της ταιριάζει περισσότερο. Καρδιές γεμάτες σοκολάτα, ανάμεικτες με βανίλια, αλλά και κλασικές, με έμπνευση το εικονικό μιλφέιγ των φημισμένων ζαχαροπλαστείων έρχονται για να εκφράσεις με τον καλύτερο τρόπο το πιο απολαυστικό μήνυμα αγάπης, δημιουργημένο μόνο με τα καλύτερα υλικά. Ποια δεν θέλει, άλλωστε, το καλύτερο για τα πιο κοντινά της πρόσωπα;

4444

Ποια καρδιά ταιριάζει στη δική σου ιστορία αγάπης;

Κάνε μία έκπληξη στον σύντροφό σου, διαλέγοντας μία καρδιά ντυμένη με λευκή ζαχαρόπαστα, γεμάτη από μους σοκολάτα και βανίλια ή με μία λαχταριστή Ferrero. Κάνε την καρδιά του να χτυπήσει δυνατά με μία κατακόκκινη καρδιά φράουλα-σοκολάτα ή με την υπέροχη, νέα γεύση σοκολάτα-chili που ιντριγκάρει ακόμα και τους πιο ανήσυχους ουρανίσκους. Μην ξεχνάς ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι…

Αν αναζητάς μία διαφορετική πρόταση, που θα εντυπωσιάσει με την αισθητική της, επίλεξε ένα τραγανό μπισκότο σε σχήμα καρδιάς ή ένα γλειφιτζούρι καρδούλα. Είναι ένα συμβολικό δώρο που θα τον κάνει να χαμογελάσει!

iiiiii

Αν πάλι, είσαι χρόνια σε σχέση και η αγάπη σου έχει μεγάλη ιστορία, θεμελίωσέ την πάνω από μια κλασική πάβλοβα ή στα χίλια τραγανά φύλλα του αξεπέραστου μιλφέιγ του γνωστού ζαχαροπλαστείου, επιλέγοντάς το σε σχήμα καρδιάς και σε γεύση κλασσική ή σοκολάτα. Είναι η κλασική επιλογή που αποκλείεται να τον απογοητεύσει.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, λοιπόν, μοιράσου την «καρδιά» σου με τον αγαπημένο σου! Απολαύστε μυρωδιές, γεύσεις και στιγμές που σας φέρνουν πιο κοντά. Ενθουσίασε το άλλο σου μισό με ένα γλύκισμα από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ που δίνουν την πιο έντονη και ξεχωριστή γεύση στη γιορτή του έρωτα, με αναρίθμητες γλυκές προτάσεις που θα εντυπωσιάσουν.

uuuuu

Κάνε την Ημέρα των Ερωτευμένων αφορμή για να γιορτάζεις κάθε μέρα και κάθε στιγμή με τον σύντροφό σου. Απογείωσε τις πιο #glikesistoriesagapis και εξέφρασε τα πιο «δυνατά» συναισθήματα με μία απολαυστική καρδιά και το πιο λαμπερό χαμόγελο!

Περισσότερες ιδέες για γλυκές προτάσεις θα βρεις στη σελίδα των Ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης στο Facebook και στο Instagram.

loveeeee