Οι πιο εύκολες και αφράτες κροκέτες με πατάτα, τυρί και ζαμπόν

Μικρές μπαλίτσες απόλαυσης και νοστιμιάς σε χρόνο dt!

Αφράτες, αχνιστές πατατοκροκέτες με κομματάκια τυριού και ζαμπόν και αρωματισμένες με φρέσκα μυρωδικά, που φτιάχνονται σε ελάχιστο χρόνο. Ξεχάστε τις ταβέρνες, το δικό σας πατατένιο ορεκτικό θα αφήσει εποχή.

Υλικά
3 πατάτες, βρασμένες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
3 φέτες ζαμπόν, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας τυρί γκούντα, τριμμένο
1 κουταλιές της σούπας τυρί πεκορίνο, τριμμένο
250γρ. φέτα τριμμένη με τα δάχτυλα
λίγο άνηθο
πιπέρι
αλεύρι
1 αυγό

Εκτέλεση
1. Καθαρίζετε τις πατάτες, τις ρίχνετε σε ένα μπολ και τις λιώνετε με ένα πιρούνι.
2. Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνουν ζύμη.
3. Πλάθετε τις κροκέτες σε μπαλάκια και τις αλευρώνετε.
4. Τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα και τις σερβίρετε ζεστές.

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης