Aυγά με τυρί φέτα και άνηθο

Aυγά με τυρί φέτα και άνηθο

Οι Αμερικανοί έχουν τα αυγά και τις δεκάδες συνταγές τους ως το κατεξοχήν υλικό για το πρωινό τους. Εκτός όμως από πρωινό, τα αυγά είναι μία από τις πιο γρήγορες και εύκολες λύσεις όταν θέλετε να φάτε και θέλετε να φάτε τώρα, ούτε λεπτό αργότερα. Η ακόλουθη συνταγή που σας προτείνουμε είναι μια παραλλαγή των scrambled eggs των αμερικανών προσαρμοσμένη σε πιο εγχώρια γούστα, και ότι χρειάζεται για ένα νόστιμο και απλό γεύμα.

Υλικά:
3 αυγά
1 κομμάτι φέτα, σε μικρά κομμάτια (ανάλογα με το πόση θέλετε στο φαγητό)
φρέσκο γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
άνηθος
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
1.Ρίχνετε στο τηγάνι γάλα μέχρι να καλύψει την επιφάνεια και λίγο περισσότερο. Προσθέτετε πιπέρι και λίγο αλάτι και το αφήνετε να πάρει βράση.
2.Προσθέτετε το βούτυρο και όταν λιώσει προσθέτετε και τον άνηθο.
3.Ρίχνετε τα αυγά και αρχίζετε να ανακατεύετε γρήγορα με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι να στερεοποιηθούν τα υλικά και να γίνουν κομματάκια μέσα στο τηγάνι.
4.Προσθέτετε την φέτα και συνεχίζετε να ανακατεύετε για περίπου 1 λεπτό. Τα αυγά σας είναι έτοιμα.