Κοτόπουλο νανάκι σε κρούστα αλατιού και λουίζας

Κοτόπουλο νανάκι σε κρούστα αλατιού και λουίζας

Υλικά

2 κοτόπουλα νανάκια
½ κιλό αλάτι θαλασσινό, χοντρό
1 φλιτζάνι φύλλα λουίζας ψιλοκομμένα
1 κουτ. γλυκού μαύρο πιπέρι, χοντροκοπανισμένο
1 κουτ. γλυκού ροζ πιπέρι, χοντροκοπανισμένο
1 κουτ. γλυκού πράσινο πιπέρι, χοντροκοπανισμένο
1 κουτ. γλυκού άσπρο πιπέρι, χοντροκοπανισμένο
ξύσμα από 1 λάιμ
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο


Για τη σαλάτα
250γρ. σπανάκι baby
250γρ. ρόκα
2 κουτ. σούπας σουσάμι
2 κουτ. σούπας κολοκυθόσπορο καβουρδισμένο
2 κουτ. σούπας ηλιόσπορο
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό
1 κουτ. σούπας μουστάρδα

Διαβάστε την εκτέλεση στο olivemagazine.gr