Γλυκόξινη μαρμελάδα κίτρινης πιπεριάς

Ερμιόνη Σαρρή
Γλυκόξινη μαρμελάδα κίτρινης πιπεριάς

Μια μαρμελάδα που ταιριάζει καταπληκτικά με ψητά, όπως μπριζόλα, φιλέτο, μπιφτέκι, ψάρι ή ακόμα και σε μπρουσκέτα με κάποιο αλμυρό τυρί ως κέρασμα.

Υλικά

3 πιπεριές κίτρινες, χωρίς κοτσάνι και σπόρους, ψιλοκομμένες
1 κόκκινη πιπεριά καυτερή, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένη
2 ροδάκινα ώριμα, χωρίς φλούδα και κουκούτσι, ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
100γρ. ζάχαρη
750ml νερό βραστό
80γρ. μηλόξιδο
100ml χυμό ανανά
αλάτι

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr