Η ιδανική συνταγή για το κρύο: Μοσχαράκι βραστό

Η ιδανική συνταγή για το κρύο: Μοσχαράκι βραστό

Μια σουπίτσα πολύ θρεπτική και πολύ ζέστη.

Αν κρυώνετε αφόρητα και σας λείπει η θαλπωρή τότε μια σούπα με μοσχαράκι είναι ό,τι πρέπει.

Υλικά
1 κιλό μοσχαράκι σε κομμάτια
3 πατάτες ψιλοκομμένες
3 καρότα ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
2-3 κουταλιες ελαιόλαδο
4 φλυτζάνια νερό
Αλάτι / Πιπέρι

Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το μοσχαράκι.
2. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο ρίχνετε το νερό, σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε για μία περίπου ώρα.
3. Προσθέτετε τα λαχανικά και το αλατοπίπερο. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να βράσουν όλα τα λαχανικά.
4. Σερβίρετε το φαγητό με χυμό λεμονιού και έξτρα πιπέρι. Μπορείτε επίσης να ρίξετε τριμμένο τυρί από πάνω για να λιώσει πάνω από το κρέας και τα λαχανικά.