Αυτή είναι η ομελέτα που θα ήθελες να φας, αν ήσουν στο Survivor

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η ομελέτα που θα ήθελες να φας, αν ήσουν στο Survivor

Δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ τίποτα πιο νόστιμο

Καταρχήν να ξεκινήσω λέγοντας ότι εμείς εδώ στο Queen είμαστε fan του Survivor, δεν υπάρχει ούτε μία μέρα της εβδομάδας που να μην βλέπουμε επεισόδιο από την εκπομπή αυτή. Έχει κάτι που σε κάνει να κολλάς στην οθόνη σου, ακόμα και όταν ο Σπαλιάρας τσακώνεται για λίγο ρύζι με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Και επειδή κατανοούμε το ντέφι και το ταμπούρλο που παίζει το στομαχάκι των παικτών εκεί στον μακρινό Άγιο Δομήνικο και αν ήμασταν εκεί θα τα είχαμε παρατήσει όλα ακόμη και για ένα παστέλι (νηστεία έρχεται) βρήκαμε την ομελέτα που θα θέλαμε –και όχι μόνο εμείς-να φάμε asap.

Δώσε μεγάλη προσοχή γιατί σίγουρα δεν έχεις φάει τίποτα πιο νόστομο από αυτό.

Να τι θα χρειαστείς:
4 αυγά χτυπημένα
2 μπριζόλες (σε κομμάτια)
αλάτι-πιπέρι
½ κουταλιά της σούπας βούτυρο
½ κ.γ πιπέρι καγιέν
½ κ.γ πάπρικα
¼ πράσινη πιπεριά σε κύβους
1 φλιτζάνι τυρί cheddar τριμένο
120 γρ. μανιτάρια κομμένα φέτες
1 φλιτζάνι τοματίνια κομμένα

survivor omelette 2

Εκτέλεση:

Ψήσε τις μπριζόλες στο γκριλ σε χαμηλή φωτιά. Μόλις έιναι έτοιμες άφησε τες να κρυώσουν και κόψε τες σε κομμάτια. Σε ένα τηγάνι σοτάρεις τα μανιτάρια για περίπου 2 λεπτά. Σε ένα μπολ χτυπάς τα 4 αυγά μαζί με τις πιπεριές και προσθέτεις αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και το πιπέρι καγιέν.

Λαδώνεις ένα τηγάνι και έχοντας την κουζίνα σου σε μέτρια φωτιά ρίχνεις το μείγμα των υγών και προσθέτεις τη μπριζόλα (κράτα λίγα κομμάτια), τα μανιτάρια, το τσένταρ και τα τοματίνια. Διπλώνεις την ομελέτα και αφήνεις να μαγειρευτεί μέχρι να λιώσει το τυρί.

Μόλις είναι έτοιμη τη σερβίρεις και ρίχνεις από πάνω τα εναπομείναντα κομμάτια μπριζόλας και μανιταριών καα λίγο τσένταρ.

survivor omelette 1 copy

Καλή όρεξη!