Φέτος, τα Χριστούγεννα είναι Sweete!

Φέτος, τα Χριστούγεννα είναι Sweete!

Όλη η γλύκα των φετινών γιορτών βρίσκεται στις λαχταριστές συνταγές για κουραμπιέδες και μελομακάρονα, της Sweete! Χωρίς την προσθήκη ζάχαρης – αλλά με όλη την γλύκα - φτιάχνουμε τα αγαπημένα μας Χριστουγεννιάτικα γλυκά με τον πιο φυσικό τρόπο και χωρίς περιττές θερμίδες!

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό Cook Book της Sweete ( http://cookbook.sweetestevia.gr/glyka-xristougennwn/syntages) και..μπείτε στην κουζίνα για να δημιουργήσετε απολαυστικά Μελομακάρονα και ξεχωριστούς Κουραμπιέδες που θα λατρέψει όλη η οικογένεια!

Επισκεφθείτε το site της www.swetestevia.gr και τη σελίδα της στο facebook www.facebook.com/Sweete.Stevia και ανακαλύψτε έναν κόσμο…σκέτη γλύκα: διατροφικά tips με έξυπνους τρόπους αντικατάστασης της ζάχαρης, μοναδικές συνταγές για επιδόρπια, dressings και cocktails που θα σας ξετρελάνουν και φυσικά, όλα τα οφέλη του αγαπημένου σας φυσικού γλυκαντικού!

Η Sweete διατίθεται:

  • σε συσκευασία Sweete 100 δισκίων που διαλύονται εύκολα σε κρύα και ζεστά ροφήματα για να απολαμβάνετε…κάθε γλυκιά στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.
  • σε κουτί Sweete των 100 sticks (μερίδες) σε κρυσταλλική μορφή, με κάθε μερίδα να ισοδυναμεί με ένα κουταλάκι ζάχαρης.
  • σε σακουλάκι Sweete 150γρ σε κρυσταλλική μορφή για ροφήματα και γλυκά , το οποίο περιέχει ειδικό κουταλάκι μεριδοποίησης.

Η Sweete στην κρυσταλλική της μορφή περιέχει τον γλυκοζίτη στεβιόλης Reb-Α σε ακόμη μεγαλύτερη καθαρότητα 98% με ακόμη πιο γλυκιά γεύση και απαράμιλλη ποιότητα.