Μπορείς να κάνεις έναν άντρα να σε ερωτευτεί μέσα από το σεξ;

Νίκος Συρίγος
Μπορείς να κάνεις έναν άντρα να σε ερωτευτεί μέσα από το σεξ;

O Nίκος Συρίγος απαντά στο πιο... καυτό γυναικείο ερώτημα

«Τι εννοείτε τώρα; Δηλαδή γιατί άλλο να σε ερωτευτεί ένας άντρας εκτός από το σεξ; Για τα γεμιστά σας; Αυτά τα φτιάχνει και η μάνα μας κι αν δεν λέγεσαι Οιδίποδας με τη μάνα σου δεν είσαι ερωτευμένος αλλά την αγαπάς. Για το ότι κάνεις καλή τσάκιση στα παντελόνια; Η τσάκιση είναι πια ντεμοντέ, άσε που υπάρχουν και τα καθαριστήρια. Για τα όμορφα σου μάτια; Αυτά είναι για τον Πάριο.

Κούκλα μου, εσένα που θα βγάλουμε τα μάτια μας στο κρεβάτι, στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο αμάξι κοκ. ναι μπορούμε να σε ερωτευτούμε. Όχι να σε ερωτευτούμε, να πάρουμε τη λαμαρίνα και να τη δαγκώσουμε πιο πολύ και από τον καρχαρία του Σπίλμπεργκ στο JAWS 1,2,3 κλπ. Αν στο ένας εναντίον ενός γίνεται μακελειό, ο έρωτας δεν σου καρφώνει απλά το βέλος αλλά το ακόντιο που έριξε ο Λεωνίδας στον «σκουλαρικά» τον Ξέρξη στους «300». Τώρα θα μου πεις, σιγά μην πρόσεξες εσύ το ακόντιο, βλέποντας τον Μπάτλερ με τους κοιλιακούς του στην οθόνη. Τι σου λέω τώρα... Ήταν μεγάλο πάντως να ξέρεις.

Το σεξ έπαιζε, παίζει και θα παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στη σχέση ενός ζευγαριού. Κανονικού. Ερωτευμένου. Όχι τύπου σε βλέπω, με βλέπεις, συμπαθιόμαστε, μοιράζουμε τα έξοδα και μπαίνουμε σε ένα σπίτι για να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας ως... μπρόκολα. Καλό το νερόβραστο αλλά μόνο άμα κάνεις δίαιτα. Αν θες να ζήσεις, να ζήσεις κανονικά, όχι συνεχώς στα κόκκινα, αλλά να μην ζεις και περιμένοντας να πεθάνεις, αυτό θα γίνει μόνο με το καλό σεξ. Κι όσο πιο large είσαι στο sex τόσο πιο πολύ θα σε ερωτευόμαστε. Γιατί τι σημαίνει καλό σεξ; Βρώμικο σεξ. Άρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...»