To πιο νόστιμο beauty smoothie από τα χεράκια μου

Μαρία Λουϊζα Βούρου
To πιο νόστιμο beauty smoothie από τα χεράκια μου

Γεια σας και πάλι ! Ξέρω πως τόσες μέρες ( εμ, μήνες βασικά) ανυπομονείτε για τις detox and beauty συνταγές μου και κυρίως για τα smoothies που ανεβάζω συνέχεια μέσα από το λογαριασμό μου στο Ιnstagram. Σήμερα λοιπόν ήρθε η μέρα για το πρώτο μας smoothovideo όπως θα το έλεγα χαριτολογώντας. Προσπαθούσα να σκεφτώ ποιο θα ήθελα να είναι το πρώτο smoothie που θα μοιραστώ μαζί σας και δεν μπορούσα να αποφασίσω. Εχω φτιάξει τόσα πολλά το τελευταίο διάστημα για να έχω να σας δείξω, και τελικά για το πρώτο βίντεο ήμουν αναποφάσιστη. Με είδε η μαμά μου μπερδεμένη και λίγο αγχωμένη και μου λέει «Καλά βρε παιδάκι μου, 100 συνταγές έχεις κάνει και δε μπορείς να διαλέξεις μια;».

Κι όμως δε μπορούσα...

Ανοίγω λοιπόν το ψυγείο και λέω για να δω τι έχω. Διαπίστωσα πως είχα πολλά φρούτα εποχής όπως βερίκοκα, ροδάκινα τα οποία τελειώνουν σε λίγες μέρες.

Είπα λοιπόν να τα χρησιμοποιήσω για ένα φανταστικό beauty smoothie καθώς είναι φρούτα που βοηθούν στη λάμψη και υγεία του δέρματος και στην ανάπλαση των κυττάρων με πολλές βιταμίνες και μέταλλα. Είναι φρούτα τα οποία κι εγώ αγαπώ πολύ και είναι κρίμα που τα απολαμβάνουμε μόνο ένα μικρό διάστημα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οπότε θέλησα να σας δώσω μια φανταστική συνταγή προσθέτοντας και κάποια ακόμα υλικά που τα βρίσκετε πανεύκολα για ένα σούπερ beauty smoothie που ειλικρινά θα ξετρελαθείτε! Φύγαμε λοιπόν για τη συνταγή

- 2 καρότα μικρά κομμένα σε κομματάκια για πιο εύκολη πολτοποίηση

- 2 βερίκοκα παγωμένα ( τοποθετήστε τα μια μέρα πριν στην κατάψυξη)

- 1 ροδάκινο

- λίγες ροδέλες παγωμένο ανανά ( επίσης από κατάψυξη)

- μισή κούπα γάλα αμυγδάλου ( ή καρύδας ή σόγιας ή κανονικό αν θέλετε)

- λίγη κανέλα (προαιρετικά)

Για την εκτέλεση το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μίξερ απλό και όχι κάποιο ειδικό αποχυμωτή. Τα ρίχνουμε όλα μέσα στο μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Σερβίρουμε σε ένα μεγάλο ποτήρι, ρίχνουμε λίγη κάνελα αν θέλουμε και έτοιμο το beauty smoothie μας!

20030748 10212674295348867 1922361358 n

Ξεκινήστε λοιπόν τη μέρα σας με ένα smoothie και θα νιώσετε αμέσως καλύτερα!



Fit your life the easy way

Σύντομα θα σας έχω νέες συνταγές και φυσικά περιμένω με μεγάλη χαρά και τις δικές σας ιδέες και προτάσεις!

Σας φιλώ

Μουτς Μουτς Μουτς