Το summer detox smoothie

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Το summer detox smoothie

Είμαι σίγουρη πως ανυπομονείτε πολύ για τη συγκεκριμένη συνταγή!

Ναι κορίτσια μου κατόπιν πολλών μηνυμάτων σας για smoothies που βοηθούν στο αδυνάτισμα σας παρουσιάζω μια από τις πάρα μα πάρα πολύ αγαπημένες μου συνταγές που ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει !!

Βασικό συστατικό για άλλη μια φορά έχω τον ανανά, ένα φρούτο που γνωρίζετε και εσείς πόσο καλό κάνει , έχει ελάχιστες θερμίδες (έως καθόλου) και τον χρησιμοποιώ συχνά σε "αδυνατιστικά" smoothies.

Εμπιστεύομαι πάντα την εταιρεία Del Monte και τα προϊόντα της γιατί μου λύνουν τα χέρια με την εύκολη συσκευασία και έχουν και φοβερή γεύση! Χωρίς κανένα κόπο έχω κομμένες ροδέλες ανανά τις οποίες εγώ βέβαια βάζω στην κατάψυξη να παγώσουν για να είναι ακόμα πιο δροσερά τα smoothies μου!

Στο συγκεκριμένο λοιπόν έβαλα μέσα ακτινίδιο κ πράσινο μήλο, δυο φρούτα που γενικά τα θεωρώ αδικημένα καθώς έχουν πολλές βιταμίνες, είναι αντιοξειδωτικά, έχουν ελάχιστες θερμίδες αλλά λίγο ξινή γεύση αν τα καταναλώσουμε ξεχωριστά και τα αποφεύγουμε.

Σκέφτηκα λοιπόν να τα συνδυάσω με ανανά για να τους δώσω γλυκιά γεύση, πεπόνι και τζίντζερ έτσι ώστε να μπορέσω να πάρω όλα τα θρεπτικά και αντιοξειδωτικά τους συστατικά χωρίς όμως την λίγο ξινή τους γεύση !

Ειδικά για το καλοκαίρι είναι τέλειο και δροσερό και φυσικά ενυδατώνει τον οργανισμό μας που το χρειάζεται περισσότερο! Τι πιο ωραίο από ένα detox smoothie για πρωινό;

detox smoothie mlv 1

Φύγαμε για τη συνταγή:

- Mισό κουτί ανανά Del Monte (αφού έχουμε βάλει στην κατάψυξη τις ροδέλες να παγώσουν)

- 1 ακτινίδιο παγωμένο (το ξεφλουδίζουμε , το κόβουμε σε κομμάτια και το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.

- Mισό πράσινο μήλο

- Mισή κούπα πεπόνι παγωμένο

- Λίγο νερό καρύδας

- Λίγο τζίντζερ φρεσκοτριμμένο

Τα χτυπάμε όλα στο μίξερ μας και σερβίρουμε αμέσως σε ένα μεγάλο ποτήρι !

Εγώ μόλις το πιώ αμέσως νιώθω τρομερή ενυδάτωση κ ευεξία! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!



Fit your life the easy way

Σας φιλώ !

Υ.Γ όσο πιο πολύ ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας τόσο λιγότερο θα βλέπουμε αυτή την όψη πορτοκαλιού που μας ενοχλεί .