To πιο «παγωτένιο» και υγιεινό πρωινό χωρίς ζάχαρη

Μαρία Λουϊζα Βούρου
To πιο «παγωτένιο» και υγιεινό πρωινό χωρίς ζάχαρη

Επιστροφή στη βάση μου μετά από αρκετές μέρες διακοπών (ναι φέτος είχα την τύχη να κάνω διακοπές για μεγάλο διάστημα ) και στη κουζίνα του σπιτιού μου .

Ξέρω κάποιοι από εσάς διακοπάρετε ακόμα ενώ κάποιοι άλλοι γύρισαν πίσω στη δουλειά και δεν σας αρέσει καθόλου ! Η αλήθεια είναι πως αν δεν κάνεις μια δουλειά που να σου αρέσει και να σε γεμίζει οι μέρες μέχρι την επόμενη άδεια φαίνονται αιώνες!

Όμως εγώ είμαι εδώ για να σας βοηθήσω έστω και αυτές τις δύσκολες μέρες προσαρμογής στη δουλειά, να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας και να ξεκινήσετε την ημέρας σας με ένα σουπερ smoothie ice cream ή αλλιώς nicecream Χωρίς ζάχαρη και Χωρίς τύψεις !

Ναι πολύ καλά διαβάσατε ! Είναι τρομερή τάση στο εξωτερικό και έρχεται κ εδώ! Είναι σαν παγωτό αλλά χωρίς τις θερμίδες και τα συντηρητικά που έχει το παγωτό του εμπορίου. Το φτιάχνουμε πολύ γρήγορα , με λίγα υλικά και είναι ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ!

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές φυσικά , εγώ θα σας δείξω μία από τις αγαπημένες μου με γεύση κακάο ! Συνήθως το τρώω για πρωινό όταν θέλω κάτι γλυκό αλλά ελαφρύ με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά! Είναι φανταστικό να το εντάξετε στο πρόγραμμά σας και ιδανικό για όσες έχετε παιδάκια που όσο να ναι σας ζητάνε γλυκό συνέχεια !

Αυτή τη συνταγή θα τη λατρέψουν!

Πάμε λοιπόν για τα υλικά

- 1 μπανάνα παγωμένη ( θα την έχετε ξεφλουδίσει , κόψει σε κομματια και θα την έχετε βάλει στην κατάψυξη από το προηγούμενο βράδυ )

- μισό ροδάκινο παγωμένο ( ίδια διαδικασία με μπανάνα)

- 1 κούπα γάλα αμυγδάλου ( ή όποιο άλλο γάλα θέλετε)

- 2 κουταλάκια ωμό κακάo

Τα βάζουμε όλα στο μιξεράκι μας και τα χτυπάμε .

Σερβίρουμε κατευθείαν, γαρνίρουμε με υλικά της επιλογής μας και απολαμβάνουμε αμέσως! Επειδή δεν έχει συντηρητικά και είναι απόλυτα φρέσκο λιώνει πολύ γρήγορα .

Στο συγκεκριμένο βίντεο για γαρνίρισμα έβαλα σπόρους chia , coconut flakes και καρπούς αρώνια που κάνουν πολύ καλό στο δέρμα !

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε γκρανόλα (σύντομα θα σας έχω και συνταγή για σπιτική γρανόλα), ξηρούς καρπούς, φρέσκα φρούτα, βρώμη , λιναρόσπορος αν θέλετε μια άκρως fit επιλογή ή κομματάκια σοκολάτας για πιο «σκανδαριάρικη» απόλαυση!

Θέλω να το φτιάξετε και πιστέψτε με δε θα πιστεύετε πόσο τέλειο είναι!

Φυσικά περιμένω τα σχόλια σας και τις ιδέες σας!

Fit your life the easy way

Tα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Σας φιλώ !



ΥΓ. Καλές βουτιές σε όσους είστε παραλία και μας διαβάζετε!

ΥΓ 2. Καλή αρχή σε όσους επιστρέψατε στη δουλειά .