Smoothie Black Forest για εσένα που θες να γευτείς κάτι γλυκό με ελάχιστες θερμίδες

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Smoothie Black Forest για εσένα που θες να γευτείς κάτι γλυκό με ελάχιστες θερμίδες

Καλησπέρα και πάλι αγαπημένες μου!

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και είμαστε σε πρόγραμμα δουλειάς , κούρασης και υποχρεώσεων! Είναι λογικό όλα αυτά να μας αποσυντονίζουν από το διατροφικό μας πρόγραμμα! Εγώ όμως είμαι πάντα κοντά σας για να σας δείχνω τις δικές μου καθημερινές συνήθειες για να διατηρούμε σε φόρμα ακόμα και όταν το πρόγραμμα μου είναι φορτωμένο.

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας κουραζόμαστε και χάνουμε αρκετή από την ενέργεια μας. Συνήθως όμως είναι δύσκολο να έχουμε κάποιο γεύμα μαζί μας ή ενδεχομένως να έχουμε, αλλά δεν προλαβαίνουμε να το καταναλώσουμε. Σας έχω τη λύση για έξυπνη γρήγορη δόση ενέργειας και γεύσης!

Προσωπικά δε φεύγω από το σπίτι χωρίς να απολαύσω μια σοκολάτα από την εταιρεία Γιώτης και τη σειρά Sweet & Balance με stevia!

Είμαι σίγουρη πως γνωρίζετε τα προϊόντα καθώς κυκλοφορούν πολλά χρόνια και έχουν φανατικούς καταναλωτές. Η σειρά φυσικά εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες γεύσεις για να έχουμε πάντα κάτι καινούριο να δοκιμάζουμε! Στη Sweet and Balance θα βρείτε σοκολάτα bitter, σοκολάτα γάλακτος , σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα γεμιστές με φράουλα, καπουτσίνο, πραλίνα και πορτοκάλι και φυσικά το καταπληκτικό ρόφημα σοκολάτας! Όλα αυτά με stevia για να μην έχουμε και τις τύψεις από τη ζάχαρη ! Μια γλυκιά καθημερινή συνήθεια που μας προσφέρει ενέργεια και απόλαυση με ελάχιστες θερμίδες! Μπορείτε να βρείτε και τις mini συσκευασίες που είναι επίσης πολύ βολικές !

PHOTO ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ NATIVE MLV

Σήμερα εγώ σας έχω ένα υπέροχο εύκολο smoothie Black Forest για δυναμωτικό και υγιεινό πρωινό ή απογευματινό γλυκό, όπου θα χρησιμοποιήσω το ρόφημα σοκολάτας Sweet & Balance και τη σοκολάτα bitter! Νομίζω μόνο από τον τίτλο πρέπει ήδη να το λιγουρεύεστε! Είναι πραγματικά λαχταριστό ! Για τους λάτρεις και όχι μόνο της τούρτας Black Forest σας έχω το healthy smoothie Black forest !

Φύγαμε για τη συνταγή !

Θα χρειαστούμε

  • 1 φακελάκι ρόφημα Sweet & Balance
  • 1 κούπα γάλα αμυγδάλου ή καρύδας
  • 1 κούπα παγωμένα κεράσια ( ή cranberries) θα τα βρείτε κατεψυγμένα
  • ¼ κούπας νιφάδες βρώμης
  • 1 κουτ.γλυκου σπόρους chia
  • λίγη τριμμένη σοκολάτα υγείας Sweet & Balance για το γαρνίρισμα

Tα βάζουμε στο μιξεράκι μας και τα χτυπάμε όλα εκτός από την τριμμένη σοκολάτα.

Σερβίρουμε σε ένα ποτήρι και γαρνίρουμε με την τριμμένη μαύρη σοκολάτα Sweet & Balance!

IMG 3809


Έτοιμο το smoothie μας και καλή μας απόλαυση!

Τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Fit your life the easy way !

ΥΓ. Περιμένω τα σχόλια σας και τις ιδέες σας στο προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook και instagram!