Ήμουν και εγώ στο adidas Runbase, στην Ladies Week

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Ήμουν και εγώ στο adidas Runbase, στην Ladies Week

Hello again girls!!

Eδώ είμαι και πάλι! Επιστέφω αυτή την εβδομάδα με μια τρομερή εμπειρία που έζησα με την αγαπημένη μου εταιρεία αθλητικών ειδών, adidas και φυσικά αρκετές fans του brand!

IMG 5688

Πάμε να σας πω περισσότερα για να μπείτε και εσείς στο κλίμα!

Η εταιρεία adidas όλα τα χρόνια που τη γνωρίζετε δεν επαναπαύεται ποτέ και πάντα δημιουργεί φοβερά event για όλους τους λάτρεις του running και του fitness & wellness όπου μπορείτε να συμμετάσχετε χωρίς κόστος και να ζήσετε μια φοβερή εμπειρία γυμναστικής και ευεξίας!

Με αφορμή το πολυαναμενόμενο Ladies Run που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 22/10 για 6η συνεχόμενη χρονιά και αναμένεται να είναι πάρα πολύ δυνατό , πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδoμάδα στο adidas Runbase , η Ladies Week!

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας όλες οι fans δήλωναν συμμετοχή στο www.adidas.gr/adidasrunners και μπορούσαν να συμμετέχουν σε runs μόνο για γυναίκες σχεδιασμένα πάνω στις απαιτήσεις της διαδρομής του Ladies Run καθώς και να παρακολουθήσουν μαθήματα ενδυνάμωσης και ευλυγισίας από τις adidas Women όπως yoga, pilates, dancing sessions και διαλειμματική προπόνηση με στόχο να προετοιμαστούν για τον αγώνα στις 22/10! Επίσης, οι γυναίκες που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν beauty treatments και διάφορες υγιεινές λιχουδιές για να απογειώσουν ακόμα περισσότερο τη wellness διάθεσή τους !!

Φυσικά ως Fitness vlogger δεν θα μπορούσα να λείπω από αυτό το event ! Kαι όχι μόνο ήμουν εκεί αλλά σαν δασκάλα pilates που είμαι έκανα και ένα ξεχωριστό pilates session σε όλα τα κορίτσια που ήθελαν να νιώσουν ευεξία, ευλυγισία να ενδυναμώσουν τον κορμό και τα πόδια τους αλλά και να ανακουφίσουν την πλάτη τους από την κακή στάση σώματος που δυστυχώς έχουμε στην καθημερινότητα μας!

IMG 5790
IMG 5818
IMG 5855

Δε μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά και τον ενθουσιασμό μου για αυτή την πρόταση που είχα από την adidas!! Όταν μου το πρότειναν τρελάθηκα! Είναι τόσο όμορφο να έρχομαι σε επαφή με όλα τα κορίτσια που μοιράζονται την ίδια fitness διάθεση με μένα και φυσικά να έχεις δίπλα σου τις adidas Women, το γυναικείο community του brand, που σου παρέχουν ό,τι χρειάζεσαι για να μπεις και εσυ σε αυτό το αθλητικό πνεύμα! Πέρασα εκπληκτικά , όλα τα κορίτσια που ήρθαν στο μάθημα ήταν πολύ γλυκές και υπάκουες μαθήτριες ! Είπαμε τα κοριτσίστικα θέματά μας, γελάσαμε , βγάλαμε φωτογραφία και γυμναστήκαμε!



Για όσες όμως δεν προλάβατε να έρθετε στη Ladies week , σας περιμένουμε την Κυριακή 22/10 να τρέξουμε παρέα ! Θα βρίσκομαι από νωρίς στον Αστέρα Βουλιαγμένης όπου θα είναι η αφετηρία και ο τερματισμός του running , με σούπερ διάθεση ! Ανυπομονώ να τρέξουμε παρέα σε αυτό το event που διοργανώνει η adidas αποκλειστικά για εμάς τις γυναίκες και να φωτογραφηθούμε στο booth των adidas Women! Δυναμώνουμε το σώμα μας και το πνεύμα μας και συγκεντρωνόμαστε όλες μαζί για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ! Γιατί εμείς οι γυναίκες όταν ενωθούμε μπορούμε να κάνουμε τα πάντα !

Δείτε το Vlog που σας έχω ετοιμάσει για να πάρετε μια γεύση από το τι συνέβη στο adidas Runbase και στο μάθημά μου !

Σας φιλώ και περιμένω να σας δω την Κυριακή!

Fit your life the easy way

#adidasWomen

#TakeChargeAthens

Μπες στον κόσμο των adidas Women, ενημερώσου για όλα τα νέα του πιο απίθανου γυναικείου community και πάρε έμπνευση στη σελίδα τους στο Facebook: www.facebook.com/adidasWomen/.

Y.Γ περιμένω πάντα τα σχόλια σας και τις ιδέες σας στα προσωπικά μου social media Instagram και facebook