Μόλις βρήκα τα πιο hot and fashionable trends στην αθλητική ένδυση

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Μόλις βρήκα τα πιο hot and fashionable trends στην αθλητική ένδυση

Εδώ είμαι και πάλι κοντά σας αγαπημένες μου !

Στο σημερινό μου post θέλω να σας πάω για ψώνια! Ναι ναι καλά διαβάσατε .

Πάμε παρέα να δοκιμάσουμε και να ψωνίσουμε τα πιο hot and fashionable trends στην αθλητική ένδυση.

Σαν fitness blogger και pilates instructor αθλούμαι αρκετά συχνά, καθώς όπως ξέρετε είναι τρόπος ζωής για μένα. Όπως λοιπόν προσέχω το σώμα μου και τη διατροφή μου , έτσι προσέχω και το ντύσιμο μου σε κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα. Θέλω πάντα να ενημερώνομαι για τις τάσεις της μόδας στο sportswear κομμάτι που η αλήθεια είναι ότι γίνεται όλο και περισσότερο αγαπητό και διαδεδομένο σε εμάς τις γυναίκες. Μας αρέσει να φοράμε ωραία αθλητικά ρούχα όταν γυμναζόμαστε αλλά και σε καθημερινές μας ασχολίες!

Έψαξα λοιπόν και ξεχώρισα τη σειρά Aerie της American Eagle Outfitters! Είναι πραγματικά μοναδική και στο στυλ και στην ποιότητα και στις τιμές! Το Σάββατο που μας πέρασε πήγα βόλτα στο κατάστημα στην Ερμού για να δω από κοντά τη συλλογή και φυσικά να τα δοκιμάσω σχεδόν.. όλα! Έχουν καταπληκτική εφαρμογή , ελαστικότητα ,σχέδια και χρώματα! Δεν ήξερα ποια να πρωτοδιαλέξω! Έκανα τους δικούς μου συνδυασμούς και μπήκα στο δοκιμαστήριο να τα φορέσω ! Έχω επίσης να σας πω πως το προσωπικό στο μαγαζί ήταν ευγενέστατο, εξυπηρετικό και με χαμόγελο!

mlv ae2
mlv ae1

Φυσικά τράβηξα και πολλές φωτογραφίες για να μοιραστώ μαζί σας τον ενθουσιασμό μου και τις προσωπικές μου επιλογές! Ξεχώρισα τα υπέροχα κολάν τα οποία μπορείτε να φορέσετε στην καθημερινότητα σας και με κάποιο πουλόβερ ζεστό και μποτούλες μιας και έχουν αρχίσει λίγο οι κρύες μέρες να έρχονται. Εγώ τα συνδύασα με αθλητικά μπούστα για να έχουμε το ιδανικό κράτημα που χρειαζόμαστε εμείς οι γυναίκες στη γυμναστική μας!

mlv ae4

Πάρτε λοιπόν μια γεύση από τη σειρά Aerie της American Eagle Outfitters και φυσικά να περάσετε από το κατάστημα της Ερμού για να τα δείτε και να τα δοκιμάσετε όλα!

Τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Fit your life the easy way

Y.Γ Μπορείτε να βρείτε τα ρούχα της American Eagle Outfitters και στη Θεσσαλονική! Σύντομα θα φορέσω και στην εκπομπή κάποια κομμάτια από την Casual chic σειρά που διαθέτουν!

ΥΓ2. Περιμένω τα μηνύματα σας και τα σχόλια σας στο προσωπικό μου instagram Maria_Louiza_real και facebook Maria Louiza Vourou