Xριστούγεννα στην Κοπεγχάγη και το πιο νόστιμο brunch ever

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Xριστούγεννα στην Κοπεγχάγη και το πιο νόστιμο brunch ever

Μία μαγική πόλη με υπέροχο φαγητό

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου.

Καλή χρονιά σε όλες να ευχηθώ ! Υγεία πάνω από όλα καθώς είναι το πιο σημαντικό για να μπορούμε να χαιρόμαστε τη ζωή! Σας εύχομαι χαρές πολλές και το 2018 να σας γεμίσει μόνο με θετικούς ανθρώπους στη ζωή σας!

Πείτε μου περάσετε όμορφα; Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να διασκεδάσετε!

Εγώ έλειψα λίγες μέρες τα Χριστούγεννα και πήγα στη μαγευτική Κοπεγχάγη, στην παγωμένη Δανία! Πανέμορφη πόλη, καθαρή, με υπέροχα κτίρια και χρώματα παντού. Στολισμένη φυσικά λόγω των εορτών με κόσμο να κάνει βόλτες στο κέντρο στα μαγαζιά και φυσικά στο γραφικό λιμανάκι τους το Nihavn! Επισκέπτες από όλο τον κόσμο είχαν έρθει για να περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων και επικρατούσε χαμός στο Tivoli! To Χριστουγεννιάτικο αυτό χωριό με λουνα παρκ, παιχνίδια, ζεστό κρασί σε μικρές καντίνες, γλυκά παντού και μικρές λιχουδιές!

Εκτός όμως από τις βόλτες που έκανα έψαξα να βρω τα καλά brunch της πόλης, καθώς είμαι λάτρης του brunch! Tα μαγαζιά Kalaset και Mad Kaffe «έκλεψαν» την καρδιά μου!

Σας ετοιμάσα λοιπόν ένα μικρό θεματάκι για να μοιραστώ μαζί σας τη γευστική μου εμπειρία στο Kalaset! Ενας διαφορετικός vintage χώρος με φαγητό που πραγματικά σε απογειώνει!

26551141 10214166228326259 678209388 n

Eγώ θέλησα να δοκιμάσω το Fitness vegetarian menu, έτσι για να δω πώς το φτιάχνουν στη Koπεγχάγη! Ξεκίνησα με τρομερή chia pudding που θα σας έχω συνταγή σύντομα, ακολούθησε το κυρίως vegetarian πιάτο και για κλείσιμο εννοείται γλυκά pancakes!

Enjoy girls!



Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way!

YΓ. Ευχαριστώ το Γιαννάκο μου για τη βοήθεια.. χιχι

ΥΓ2 Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφίλ στο Ιnstagram Maria_Louiza_real και facebook Maria Louiza Vourou