Πώς θα γυμνάσεις την πλάτη σου (και ένα ΔΩΡΟ έκπληξη από μένα)

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Πώς θα γυμνάσεις την πλάτη σου (και ένα ΔΩΡΟ έκπληξη από μένα)

Ήρθε η ώρα να γυμναστούμε... μαζί!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου !

Ελπίζω να μου είστε καλά και να περάσατε όμορφα το Πάσχα! Ήρθε η ώρα για γυμναστική γιατί νομίζω αρκετά σας άφησα χωρίς βίντεο γυμναστικής!

Σήμερα θέλω να ασχοληθούμε με ένα πάρα πολύ σημαντικό σημείο του σώματός μας που δυστυχώς πολλές φορές παραμελούμε!

Σας έχω 3 απλές ασκήσεις για να ξεκουράσετε αλλά και να γυμνάσετε την πλάτη και τα χέρια σας! Πολλές φορές λόγω της κακής στάσης του σώματός μας δημιουργούνται προβλήματα και πόνοι στην ωμοπλάτη και στον αυχένα!Ειδικά στις μέρες μας η καθιστική δουλειά μπροστά σε ένα υπολογιστή απασχολεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού με αποτέλεσμα να καμπουριάζουμε και να έχουμε μια κακή στάση που μόνο δυσφορία και πόνους μας προκαλεί.

Οι σημερινές ασκήσεις είναι από το ασκησιολόγιο της μεθόδου Pilates που πραγματικά είναι μια μέθοδος την οποία συστήνουν όλοι οι γιατροί για την ανακούφιση από τους πόνους της πλάτης αλλά και για την εκγύμνασή της. Μια δυνατή γραμμωμένη πλάτη στέκεται καλύτερα και δεν δημιουργεί προβλήματα. Επίσης, έχετε δει ποτέ κάποια γυναίκα με ωραίους στητούς γλουτούς και καμπούρα; Όχι φυσικά γιατί η σωστή στάση «ανεβάζει» και το υπόλοιπο σώμα!!

Τις ασκήσεις αυτές τις κάνω και στις πελάτισσες μου στο studio pilates που έχω και φυσικά θα χαρώ όσες θέλετε να έρθετε !



Kαι κάπου εδώ σας έχω ένα δώρο!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και 10 τυχερές θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα δωρεάν μάθημα pilates μαζί μου. Ήρθε επιτέλους η ώρα να γνωριστούμε και από κοντά και να συζητήσουμε όλα όσα σε προβληματίζουν γύρω από το σώμα σου.

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Fit your life the easy way !

YΓ. Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου instagram maria_louiza_real και στο facebook στο maria louiza vourou