CFDA/Vogue Fashion Fund Awards: Οι ωραιότερες εμφανίσεις των celebrities!

CFDA/Vogue Fashion Fund Awards: Οι ωραιότερες εμφανίσεις των celebrities!

Στο πιο κομψό event της χρονιάς, όλα τα βλέμματα έπεσαν στους διάσημους καλεσμένους και τις très-chic ενδυματολογικές τους επιλογές!

Τα 11α CFDA/Vogue Fashion Fund Awards παρουσιάστηκαν το βράδυ της Δευτέρας, τα βραβεία δηλαδή του συμβουλίου των σχεδιαστών μόδας της Αμερικής, σε μια λαμπερή εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Το κορυφαίο βραβείο της βραδιάς, μαζί με τη χορηγία των 300.000 δολαρίων, κέρδισε ο υποδηματοποιός Paul Andrew, που παρουσίασε μια προσεγμένη συλλογή παπουτσιών, δηλώνοντας ότι το στυλ των δημιουργιών του είναι "σέξι χωρίς σοβαρότητα".

Εκτός από τους ταλαντούχους σχεδιαστές που βραβεύτηκαν, τις εντυπώσεις έκλεψαν και οι celebrities που παρευρέθηκαν και τα επίσημα outfits που επέλεξαν για να φορέσουν για τη βραδιά. Από την κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης, Stella McCartney, που διάλεξε ένα μπλε ελεκτρίκ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με φλατ loafers(!), μέχρι το λιτό λευκό φόρεμα του supermodel Karlie Kloss, δείτε στην παραπάνω gallery τις πιο stylish εμφανίσεις της αφρόκρεμας του χώρου της μόδας!

Διαβάστε ακόμα

Η Scarlett Johansson με αψεγάδιαστη σιλουέτα μόλις 2 μήνες μετά την εγκυμοσύνη της!

Ποιος είναι «ο λόγος» πίσω από το νέο στυλ της Kate Middleton;

Get the look: Το androgynous chic της Δούκισσας Νομικού στο 2ο live του DWTS5