Περιστέρα Μπαζιάνα: Η νέα Πρώτη Κυρία της χώρας

Περιστέρα Μπαζιάνα: Η νέα Πρώτη Κυρία της χώρας

Κάνουμε «προβλέψεις» για το στυλ της

Η σύντροφος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζεται από όσους την γνωρίζουν διακριτική και χαμηλών τόνων αλλά ταυτόχρονα δυναμική γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, η Περιστέρα Μπαζιάνα εμφανίστηκε χαμογελαστή στο πλευρό του , φορώντας total μαύρο σύνολο από παλτό με ανάγλυφα σχέδια, κομψό μίντι φόρεμα, καλσόν και γόβες. Καθώς οι δημόσιες εμφανίσεις της θα αυξηθούν, οι ενδυματολογικές της επιλογές είναι αναμενόμενο πως θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας.

Ως υπέρμαχος της απλότητας και του μίνιμαλ, της ταιριάζουν σύνολα σε λιτές κομψές γραμμές όπως σακάκια σε ίσια γραμμή και στενά παντελόνια αλλά και φορέματα με αέρινες υφές όπως του σχεδιαστή Άγγελου Μπράτη.

altuzarra

Altuzarra SS 2015: Αυτό το κοστούμι σε ασπρόμαυρο συνδυασμό, ποντάρει στον πιο κλασικό χρωματικό συνδυασμό και είναι ιδανικό για κάθε περίσταση.

angelos bratis

Angelos Bratis SS 2015: Αέρινο μεταξωτό φόρεμα για πιο επίσημες εμφανίσεις, που αγκαλιάζει με ιδιαίτερο στυλ τη σιλουέτα, χωρίς να φλυαρεί.

ralph lauren

Ralph Lauren SS 2015: Ένας ακόμα κομψός, total black συνδυασμός που εντυπωσιάζει για τον έξυπνο συνδυασμό διαφορετικών υφασμάτων.

michael kors

Michael Kors SS2015: Ξεφεύγοντας από τους best by test χρωματικούς συνδυασμούς που πάντα αποτελούς ασφαλείς επιλογές για δημόσιες εμφανίσεις, αυτό το γκρι πανωφόρι συνδυάζεται με το χρώμα της καραμέλας βουτύρου σε ένα αυστηρό μεν αλλά ταυτόχρονα statement σύνολο.