Φαίη Σκορδά: Όλα τα looks της από την πρώτη εβδομάδα του Πρωινού!

Φαίη Σκορδά: Όλα τα looks της από την πρώτη εβδομάδα του Πρωινού!

Οι λεπτομέρειες για τα outfits που επέλεξε η όμορφη παρουσιάστρια την εβδομάδα που μας πέρασε

Πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ επέστρεψε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και από την πρεμιέρα μας έδειξε πως φέτος θα προσπαθεί κάθε μέρα να μας εντυπωσιάζει με το στυλ της. Τι φόρεσε η ξανθιά παρουσιάστρια την πρώτη εβδομάδα εκπομπών του Πρωινού;

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου

1 7a421

Super sexy σύνολο επέλεξε για την πρεμιέρα η Φαίη και μας έκανε να ζηλέψουμε τα καλλίγραμμα πόδια της. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα λευκό εφαρμοστό φόρεμα BSB με ασύμμετρα κοψίματα, που κολάκευε ιδιαίτερα τη σιλουέτα της και μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες Casadei σε μεταλλιζέ απόχρωση.

Τρίτη 6 Οκτωβρίου

2 6584a
2 2 c0381

Για τη δεύτερη μέρα του Πρωινού, η Φαίη επέλεξε κάτι πιο κομψό και κλασικό. Η ίδια φόρεσε μαύρο κολλητό midi φόρεμα AXEL και έδωσε μια θηλυκή και σέξι πινελιά στο σύνολό της, ολοκληρώνοντας το outfit της με κατακόκκινα lace-up ψηλοτάκουνα πέδιλα Jimmy Choo.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου

3 de057

Ένα πιο girly και ανάλαφρο σύνολο φόρεσε η παρουσιάστρια την Τετάρτη. Η Φαίη διάλεξε ένα midi swing φόρεμα Dsquared2, που αναδείκνυε άψογα τη σιλουέτα της και το συνδύασε με ψηλοτάκουνες κυπαρισσί γόβες Mark Milan. Την παράσταση στο look της έκλεψε αναμφισβήτητα το άψογο μακιγιάζ της.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου

4 c9bf6

Πρώτη μέρα που είδαμε τη Φαίη τόσο casual. Η ίδια απαρνήθηκε τα φορέματα και επέλεξε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν να φορέσει τζιν παντελόνι, υιοθετώντας ένα 70's look. Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα τζιν παντελόνι καμπάνα BSB, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό τοπ με χρυσές λεπτομέρειες, του ίδιου brand, ψηλοτάκουνα crystal-embellished πέδιλα MIU MIU κι ένα ρολόι Breeze σε μεταλλιζέ απόχρωση.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

5 a3c83

Για την τελευταία εκπομπή της εβδομάδας, η παρουσιάστρια φόρεσε κάτι εντελώς διαφορετικό. Με "army look" είδαμε στο πλατό του Πρωινού τη Φαίη, που πραγματοποιήσε την καλύτερη εμφάνιση της εβδομάδας. Η ολόσωμη φόρμα της και τα ψηλοτάκουνα ankle boots της, ανήκουν στο brand AXEL, ενώ η ίδια φόρεσε κι ένα χρυσό ρολόι Breeze, για να δώσει μια glam νότα στο όλο σύνολο.