H Alicia Vikander είναι το νέο it-girl του σινεμά & αυτές οι φωτογραφίες είναι η απόδειξη

H Alicia Vikander είναι το νέο it-girl του σινεμά & αυτές οι φωτογραφίες είναι η απόδειξη

Πιο στυλάτη από κάθε άλλη φορά, στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Jason Bourne βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η ηθοποιός Alicia Vikander, η οποία κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί.

Η 27χρονη σύντροφος του Michael Fassbender απασχολεί τελευταία διαρκώς τα media, τόσο με τις πολύ ξεχωριστές ερμηνείες της στις ταινίες όπου πρωταγωνιστεί, όσο και με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Αυτή τη φορά, η όμορφη σταρ διάλεξε να λάμψει - κυριολεκτικά - με ένα chic μάξι φόρεμα, που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι βγαλμένο από κάποιο παραμύθι.

Δες κι αυτό:

Το FLAWLESS σύνολο της Beyoncé από τον τελικό του Wimbledon και πού θα το βρεις

Τι φόρεσε η Alicia;

spl1316768 010 b44b6

Για μια ακόμη φορά, η ίδια έμεινε πιστή στον οίκο Louis Vuitton. Σε στυλ που είδαμε στη Resort 2017 συλλογή, με βολάν στο μπούστο και στη φούστα, αλλά σε ένα σχέδιο-αποκλειστική δημιουργία για την ίδια, το μάξι Louis Vuitton φόρεμά της με ασημί παγιέτα και σέξι σκίσιμο στο πόδι, την έκανε να μοιάζει πιο κομψή από ποτέ. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε λευκό χρώμα, διαμαντένιο βραχιόλι και διαμαντένια δαχτυλίδια.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από την εμφάνισή της, στην παραπάνω photo gallery!