Η Δέσποινα Βανδή κάνει διακοπές στην Κρήτη και σου δείχνει ποιο είναι το απόλυτο outfit των διακοπών

Η Δέσποινα Βανδή κάνει διακοπές στην Κρήτη και σου δείχνει ποιο είναι το απόλυτο outfit των διακοπών

Το άψογο look της τραγουδίστριας και το στυλιστικό μυστικό που κρύβει!

Καλοκαιρινές διακοπές στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στην Ελούντα, κάνει αυτές τις μέρες η Δέσποινα Βανδή και ως γνήσιο κορίτσι της μόδας, δεν παραμελεί το vacation style της.

Πάντα υπέρμαχος των minimal, chic εμφανίσεων, αλλά και λάτρης των ουδέτερων χρωμάτων, η τραγουδίστρια μας δίνει καθημερινά ιδέες για άψογα looks, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες με τα outfits της.

Δες επίσης:

Ποια '90s; Το νέο trend στα choker είναι ό,τι πιο σύγχρονο μπορείς να δοκιμάσεις!

Τι φόρεσε αυτή τη φορά η Δέσποινα;

13774296 1125878187472007 1415897156 n

Η ίδια συνδύασε το λευκό bikini της με λευκό καφτάνι από την προσωπική της συλλογή, ψάθινο καπέλο, μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου και προτίμησε να κάνει layering στα κοσμήματά της, φορώντας πολλά κολιέ μαζί.

How-to: Μπορεί το layering στα κολιέ να μην ακούγεται ως η πιο πρακτική λύση για να ολοκληρώσεις ένα beach outfit, είναι όμως ένας τρόπος να πας το look παραλίας στο επόμενο επίπεδο. Εάν δε θέλεις να φοράς τα κολιέ σου στη θάλασσα, μπορείς να τα τοποθετήσεις σε ένα μικρό κουτάκι, μέσα στην τσάντα σου και να τα φορέσεις μετά από τις βουτιές σου, για να πας για φαγητό ή cocktail, φορώντας ένα απλό, αλλά παράλληλα ξεχωριστό σύνολο. Είδες πόση διαφορά κάνουν τα σωστά αξεσουάρ;

Διάβασε κι αυτό:

Η Δέσποινα Βανδή είναι στη Σαντορίνη & μας χαρίζει υπέροχες φωτός από τις διακοπές της