Date Night: Η Amal Clooney με το outfit που πρέπει να δοκιμάσεις στο ραντεβού με τον καλό σου

Date Night: Η Amal Clooney με το outfit που πρέπει να δοκιμάσεις στο ραντεβού με τον καλό σου

Για μια ακόμη φορά η Amal παραδίδει μαθήματα στυλ

Η Amal Clooney φαίνεται πως περνά τα περισσότερα βράδια της, όταν δεν εργάζεται, σε ρομαντικά ραντεβού με το σύζυγό της, George Clooney και έχει καταφέρει να θεσπίσει το δικό της date night στυλ, που προτείνει μια γυναίκα να είναι σέξι, διατηρώντας, πάντα την κομψότητά της.

Αυτό ακριβώς συνέβη και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αφού η ίδια βγήκε διπλό ραντεβού μαζί με το George και το φιλικό τους ζευγάρι, Cindy Crawford και Rande Gerber και για μια ακόμη φορά η Amal ξεχώρισε με το ιδιαίτερο σύνολο που επέλεξε.

Τι φόρεσε η Amal;

082116 george amal doubledate

Η όμορφη δικηγόρος επέλεξε ψηλόμεση παντελόνα με prints, δημιουργία της Stella McCartney, ενώ το συνδύασε με μαύρο top με διαφάνεια, πλατφόρμες σε μπλε χρώμα, λευκό πανωφόρι και σκουρόχρωμο clutch τσαντάκι.

How-to: Δεν είναι απαραίτητο πως μια γυναίκα πρέπει να φορά διαρκώς φορέματα στα ραντεβού με τον καλό της. Μια πιο fashion forward επιλογή όπως μια ψηλόμεση παντελόνα με prints, ένα παιχνιδιάρικο ολόσωμο φορμάκι, ή μια μίνι φούστα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, είναι επιλογές που μπορούν να σπάσουν τη ρουτίνα της σίγουρης λύσης, που δεν είναι άλλη από το μικρό μαύρο φόρεμα.

Δες ακόμα:

Αυτό είναι το ένα πράγμα που δεν περιμέναμε να κάνει ποτέ η Olivia Palermo στο στυλ της