H Amal Clooney παραδίδει μαθήματα στυλ και σου δείχνει ποιο είναι το πιο chic σύνολο για το γραφείο

H Amal Clooney παραδίδει μαθήματα στυλ και σου δείχνει ποιο είναι το πιο chic σύνολο για το γραφείο

Καμία δεν κατέχει το office look καλύτερα από την Amal!

Ακόμη κι όταν ασχολείται με σοβαρές υποθέσεις, δεν ξεχνά πως είναι μια γυναίκα που λατρεύει τη μόδα. Ο λόγος για την Amal Clooney, την οποία εντόπισε ο φωτογραφικός φακός των paparazzi στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη και η ίδια φορούσε ένα σύνολο που ήταν ό,τι πιο chic έχουμε δει τελευταία.

Η Amal διάλεξε ένα φόρεμα του οίκου Gucci, σε λευκό μαύρο και κόκκινο χρώμα και εντελώς preppy ύφος και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια, μαύρη δερμάτινη καθημερινή τσάντα και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Την προσοχή στο συγκεκριμένο φόρεμα κλέβει τόσο ο λευκός γιακάς, όσο και ο κόκκινος φιόγκος, που δίνει έναν άλλον αέρα, σε ένα κατά τα άλλα αρκετά συνηθισμένο ρούχο.

38A7AEA200000578 3800753 image a 1 1474482843138

How-to: Δε χρειάζεται, φυσικά, να διαθέσεις μια περιουσία για να αντιγράψεις το look της όμορφης δικηγόρου. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! Για να κάνεις τα ρούχα σου να δείχνουν ξανά σαν καινούργια, μπορείς να δοκιμάσεις, στα καθημερινά looks που επιλέγεις για το γραφείο, να προσθέτεις μικρές λεπτομέρειες, ή πινελιές χρώματος που θα τα κάνουν να ξεχωρίσουν. Ένα φουλάρι σε έντονο χρώμα είναι η πιο κομψή επιλογή για φέτος το φθινόπωρο - φόρεσέ το κάτω από το γιακά του λευκού σου πουκαμίσου και δέσε το φιόγκο, για μια εμφάνιση με μια δόση από παριζιάνικη κομψότητα.