Κάν' το όπως η Rihanna: Αυτός είναι ο σύγχρονος τρόπος για να φορέσεις τα πλεκτά σου φέτος

Κάν' το όπως η Rihanna: Αυτός είναι ο σύγχρονος τρόπος για να φορέσεις τα πλεκτά σου φέτος

Το κακό κορίτσι της μουσικής σου δείχνει πώς θα συνδυάσεις με στυλ το πιο απλό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού διαδέχονται σιγά σιγά τα δροσερά φθινοπωρινά απογεύματα και οι stars της διεθνούς showbiz έχουν ήδη ξεκινήσει να υιοθετούν τις τάσεις της νέας σεζόν.

Ποια καλύτερη, λοιπόν, από τη Rihanna, για να σου δείξει πώς θα ντυθείς φέτος το φθινόπωρο; Το πάντα ανεπιτήδευτα cool στυλ της είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τις δικές μας, καθημερινές, αλλά και πιο επίσημες εμφανίεσις και ένα από τα looks που διάλεξε η τραγουδίστρια για πρόσφατη έξοδό της είχε όλα τα στοιχεία που θέλουμε να έχει ένα φθινοπωρινό outfit.


Τι φόρεσε η RiRi;

14369141 673598809470163 5537832360747204608 n

Η σταρ φόρεσε πλεκτό αμάνικο πουλόβερ και ριγέ παντελόνα σε pajama στυλ, ενώ το σύνολό της ολοκλήρωσε με box bag από τον οίκο Louis Vuitton, διαμαντένιο κολιέ και μεγάλους κρίκους.

How-to: Τόσο τα oversized πλεκτά, όσο και το pajama στυλ στα ρούχα, είναι hot τάσεις γι' αυτή τη σεζόν. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα look που δε σου προσθέτει όγκο, μπορείς να προτιμήσεις να συνδυάσεις το πλεκτό πουλόβερ με ένα πιο εφαρμοστό κομμάτι από κάτω (όπως skinny jeans), ή το pajama παντελόνι με ένα κολλητό crop top. Για ένα σύνολο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, τόλμησέ το, όπως η Rihanna και παίξε με τις δύο αυτές τάσεις - χωρίς να ξεχνάς, όμως, ότι ένα τέτοιο outfit σίγουρα θα χρειαστεί ψηλοτάκουνα!