Η Gigi Hadid υιοθέτησε την τάση του athleisure με τον πιο cool-girl τρόπο

Η Gigi Hadid υιοθέτησε την τάση του athleisure με τον πιο cool-girl τρόπο

Υποδειγματική εμφάνιση!

Tο supermodel Gigi Hadid βρέθηκε στο Μιλάνο στις 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της #TogetherTour για τον εορτασμό της συλλογής TommyXGigi. Η ίδια επισκέφτηκε το Tommy Hilfiger store στην Piazza Oberdan όπου παρουσίασε τα αγαπημένα της looks από την συλλογή και για την περίσταση διάλεξε ένα αρκετά ιδιαίτερο σύνολο, που κυριολεκτικά λατρέψαμε.

unnamed 1

Τόσο το έντονο κόκκινο χρώμα του sporty-chic συνόλου της, όσο και το γεγονός πως ολοκλήρωσε το look της με slicked back χτένισμα και φυσικό μακιγιάζ, έκαναν την εμφάνιση αυτή το τέλειο παράδειγμα για το πώς μπορεί μια γυναίκα να υιοθετήσει σωστά το athleisure trend. Η Gigi Hadid φόρεσε ένα κόκκινο σύνολο φόρμας από την Hilfiger Collection.

Σε συνέχεια της εκδήλωσης, VIPs, influencers, bloggers και φίλοι του brand απόλαυσαν τις μουσικές επιλογές της DJ Mia Moretti στην ιδιωτική αυλή του καταστήματος. Δύο μεγάλες LED οθόνες προέβαλαν το #TOMMYNOW runway show – που περιέχει την Gigi Hadid και την συλλογή TommyXGigi – το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης στις 9 Σεπτεμβρίου.

unnamed 2

Η εκδήλωση στο Μιλάνο υποστηρίχτηκε και από ψηφιακές δραστηριότητες όπως την διαχείριση του Tommy Hilfiger’s Snapchat channel από την fashion blogger Veronica Ferraro. Οι φίλοι της Tommy Hilfiger μπορούν να παρακολουθήσουν την συζήτηση στα social media χρησιμοποιώντας τα hashtags #TommyXGigi και #TogetherTour.

Η #TogetherTour περιοδεία της Gigi Hadid, με πολλές πόλεις – σταθμούς στο πρόγραμμα - ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο της Γερμανίας όπου παρευρέθηκε στην έκθεση Bread & Butter by Zalando και παρουσίασε για πρώτη φορά την συλλογή TommyXGigi. Τον Οκτώβριο, η Gigi θα συνεχίσει την #TogetherTour στο Ντουμπάι, το Τόκυο και την Σανγκάη, όπου θα έρθει σε επικοινωνία με fans και influencers της εκάστοτε περιοχής για να ανακαλύψει την μοναδική αύρα και στυλ της κάθε πόλης.

Η συλλεκτική συλλογή διαθέτει ρούχα από την γυναικεία sportswear σειρά, υποδήματα και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ρολογιών και γυαλιών ηλίου, και το άρωμα THE GIRL. Τα σχέδια γιορτάζουν την μοναδική ματιά της Gigi Hadid στο σύγχρονο στυλ, συγχωνευμένη με την χαρακτηριστική “classic American cool” κληρονομιά του Tommy Hilfiger. Το look είναι αβίαστο, νεανικό και cool – είναι η νέα προσέγγιση της Gigi πάνω στο ναυτικό στυλ με μία παιχνιδιάρικη, ρομαντική ματιά.