Kate Middleton, αυτή η θεά: Το look που μας έκανε να λατρέψουμε το στυλ της ακόμη περισσότερο

Kate Middleton, αυτή η θεά: Το look που μας έκανε να λατρέψουμε το στυλ της ακόμη περισσότερο

Τη στιγμή που λες πως η Kate αποκλείεται να φορέσει καλύτερο outfit από το προηγούμενο, εκείνη, με κίνηση-ματ, κερδίζει τις εντυπώσεις.

Μετά από το σερί υπέροχων εμφανίσεων στον Καναδά, όπου φορούσε το ένα υπέροχο φόρεμα μετά το άλλο, η Kate Middleton επέστρεψε στο Λονδίνο, χωρίς όμως καμία διάθεση να "πέσει" σε στυλιστική ρουτίνα.

Η Δούκισσα του Cambridge γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στο London Eye, μαζί με το μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Heads Together και για μια ακόμη φορά κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα με την κομψότητά της.

Τι φόρεσε αυτή τη φορά η Kate;

GettyImages 613745110

Η ίδια επέλεξε ένα midi μακρυμάνικο floral φόρεμα σε fit and flare γραμμή, με pussy bow και κουμπιά στο πάνω μέρος, το οποίο ανήκει στο brand Kate Spade, ενώ το look της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες suede γόβες σε ουδέτερη απόχρωση και ασορτί clutch bag. Το σύνολό της, φυσικά, ολοκλήρωσε με τα αγαπημένα της κρεμαστά σκουλαρίκια, ένα αξεσουάρ-κλειδί για ένα φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη, όπως αυτό.

How-to: Ένα μακρυμάνικο floral φόρεμα σε τέτοια γραμμή, είναι ιδανικό για day-to-night εμφανίσεις. Το πρωί, συνδύασέ το με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου, τα βελούδινα ή suede ankle boots σου, για ένα chic office look και για ένα εντυπωσιακό βραδινό outfit, φόρεσέ το με ψηλοτάκουνες μπότες πάνω από το γόνατο!