Υιοθέτησε και εσύ το πιο hot trend της σεζόν όπως η Sarah Jessica Parker

Υιοθέτησε και εσύ το πιο hot trend της σεζόν όπως η Sarah Jessica Parker

Γιατί αν έχεις πρωταγωνιστήσει στο Sex&The City ξέρεις, όχι μόνο να υπακούς στους κανόνες της μόδας, αλλά και να τους σπας.

112916 sjp hoisery 7
dazed and confused
112916 sjp hoisery 6

Το όνομα της Sarah Jessica Parker δεν είναι τυχαία συνώνυμο με το style. Και ως τηλεοπτικός, fiction χαρακτήρας (aka Carrie Bradshaw) , αλλά και στην προσωπική της ζωή, έχει φορέσει από extreme κομμάτια underground σχεδιαστών, μέχρι haute couture τουαλέτες και avant garde δημιουργίες. Υπάρχει λόγος, λοιπόν, που όταν η συγκεκριμένη υιοθετεί/απορρίπτει/δημιουργεί μία τάση της μόδας, τρέχουν όλες οι fashionistas, ανά τον Πλανήτη, να την αντιγράψουν.

Για τον φετινό χειμώνα έχουμε παρατηρήσει πως ένα είναι το αγαπημένο της trend: να φοράει καλσόν ή καλτσάκια μαζί με τα πέδιλά της. Έχει συνδυάσει από tights σε φλούο απόχρωση με πέδιλα με μπαρέτα, μέχρι και κοντά, διάφανα καλτσάκια με T-strap τακούνια. Όλες οι εμφανίσεις της έχουν ένα κοινό: ολοκληρώνονται από midi, cocktail φορέματα και φυσικά τσάντες που ποτέ μα ποτέ δεν είναι σετ με τα παπούτσια.

Μην τα ξαναλέμε αυτά, τα συγκεκριμένα δύο αξεσουάρ σε ασορτί συνδυασμό, είναι τόσο ξεπερασμένα όσο και oι βάτες. Δες τα looks που η star έχει επενδύσει συνεχίσει να φοράει τα πέδιλά της μέσα στον κρύο και σκέψου το διπλά αύριο που θα πας πάλι να φορέσεις τις μπότες σου.