Iconic Party Looks: Για να πάρεις ιδέες για outfits από τις καλύτερες του είδους

Διονυσία Καλαποθαράκου
Iconic Party Looks: Για να πάρεις ιδέες για outfits από τις καλύτερες του είδους

Οι παγιέτες δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα και το στυλ της Bianca Jagger δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο επίκαιρο.

Έχεις μπει στην διαδικασία να ψάξεις από τώρα αυτό το ένα και μοναδικό σύνολο που πρέπει να φορέσεις την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να σου πάει καλά η χρονιά; Έχεις ξοδέψει χρόνο μπροστά στην ντουλάπα σου ψάχνοντας για αυτό το «ένα» σύνολο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο εορταστικό soirée που θα πας; Kαι ακόμα δεν έχει βρει κάτι που να ανταποκρίνεται στις στυλιστικές σου προσδοκίες. Δεν έχεις εντοπίσει το κομμάτι-κλειδί για να εκφράσεις όλα όσα θα ήθελες αυτές τις εορταστικές μέρες. Δεν φταις εσύ, δεν κάνεις κάτι λάθος. Απλά κάποιες φορές η μόδα είναι σαν τις ανθρώπινες σχέσεις, χρειάζεται να πας ένα βήμα πίσω, να ανατρέξεις στο παρελθόν, για να δεις με καθαρή ματιά το μέλλον.
Εμείς, μέσα από τα πιο εμβληματικά party outfits των περασμένων δεκαετιών, θα σε βοηθήσουμε να τοποθετήσεις τον εαυτό σου στο Studio 54 και στο πλευρό της Bianca Jagger. Ή στο 1999 και στα παρασκήνια επίδειξης μόδας, δίπλα στις Kate Moss και Naomi Campbell. Δεν πρόκειται για κάποιο ψυχολογικό τεστ ή για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μνήμης, αλλά για τον απόλυτο τρόπο να εμπνευστείς από τις καλύτερες και να βρεις να φορέσεις κάτι τόσο ξεχωριστό για την συγκεκριμένη βραδιά . Κάτι τόσο ξεχωριστό που αν σε έβλεπε η Cher (ναι, υπάρχει στις iconic pics παρακάτω) θα τραγουδούσε μόνο για σένα το «Paradise is Here».

iconic party looks to get you ready for new years eve 1977288 1479208269.640x0c

Cher

Eδώ βλέπουμε την γνωστή performer με το πρώτο naked dress της σύγχρονης ιστορίας, δημιουργία του Bob Mackie. Πολύ πριν η Kim Kardashian φορέσει κάτι αντίστοιχο στο Met Gala.

main.original.640x0c 1

Bianca Jagger

Η πρώην σύζυγος του Mick Jagger δεν φόρεσε μόνο ένα φόρεμα από παγιέτες. Φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα από παγιέτες. Φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα από παγιέτες με ασορτί σακάκι και μπερέ. Δεν περιγράφω άλλο...

main.original.640x0c 2

Anita Pallenberg

Εδώ την βλέπουμε ως κορίτσι του Brian Jones από τους Rolling Stones και δεν μπορούμε να μην επιβραβεύσουμε τον τρόπο που έχει συνδυάσει το shaggy παλτό της με την mini φούστα της. Ίσως για αυτό αργότερα τα έφτιαξε μαζί της και ο Keith Richards, επίσης από τους Rolling Stones... θαύμασε το στυλ της.

main.original.640x0c 3

Jane Birkin

To cleavage πριν γίνει τάση και το μακραμέ πριν το κατατάξουμε στα καλοκαιρινά trends. Δεν είναι τυχαίο που αυτή η γυναίκα έδωσε το όνομά της στην πιο εμβληματική Hermès τσάντα.

main.original.640x0c

Diana Ross

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια φόρεσε γούνα, παγιέτες, ντεκολτέ, τεράστια σκουλαρίκια και βέλο μαζί! Και κατάφερε να δείχνει άψογη. Και μετά σου λένε less is more...