Τρία -όχι και τόσο συνηθισμένα- styling tips που ακολουθούν οι stars για να δείχνουν πιο αδύνατες

Τρία -όχι και τόσο συνηθισμένα- styling tips που ακολουθούν οι stars για να δείχνουν πιο αδύνατες

Γιατί με τα σωστά ρούχα μπορείς να χάσεις βάρος και χωρίς δίαιτα.

Θέλεις και εσύ να φαίνεσαι πιο λεπτή και θελκτική ακριβώς με τον τρόπο που το κάνουν οι αγαπημένες σου stars; Eμείς είμαστε εδώ για σένα για να σου αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά του στυλ τους που τις κάνουν να φαίνονται skinny ακόμα και αν έχουν καμπύλες. Γιατί το να δείχνεις petite δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Jennifer Lawrence

chanel iman jumpsuit navy belt 1045873 1477924424.640x0c

Η star του Hunger Games φοράει πάντα ζώνη πάνω από φορέματα, πουλόβερ ακόμα και blazers προκειμένου να δείχνει η μέση της λεπτή και να δημιουργήσει το εφέ-κλεψύδρα στο σώμα της. Γιατί η λεπτή μέση τονίζει τους γοφούς και δείχνει αυτομάτως πιο λεπτό τον κορμό.

Gwyneth Paltrow

freida pinto yellow dress 1045865 1477923627.640x0c


Μία φούστα με βολάν κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο λεπτά, συγκεκριμένα τους μηρούς αν είναι κοντή. Η Gwyneth Paltrow φοράει συνέχεια τέτοιες και τα skinny πόδια της φαίνονται ακόμα πιο λεπτά. Αν συνδυάσεις δε τη δική σου με μπότες πάνω από το γόνατο θα κερδίσεις πόντους στυλ... και θα χάσεις κιλών.

Jessica Alba

naya rivera white coat jeans 1045857 1477922730.640x0c


Tα μακριά παλτό είναι το πιο καλυπτικό ρούχο για την περιφέρεια και ταυτόχρονα δείχνει ψιλόλιγνο τον κορμό και ατελείωτα τα πόδια σου. Κάτι ξέρει η Jessica Alba που συνδυάζει το δικό της με τα πάντα. Επίσης εδώ έχει φορέσει ένα σε χρωματικό τόνο κοντινό με το σύνολό της και ως γνωστόν τα total color looks σε κάνουν επίσης να φαίνεσαι πιο αδύνατη.